OGLASILA SE EVROLIGA! Ovo su svi grobari ŽELELI da čuju!

Autor:

Sport

29.06.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla potvrda iz najelitnijeg klupskog evropskog takmičenja.

OGLASILA SE EVROLIGA! Ovo su svi grobari ŽELELI da čuju!

Foto: Starsport

Vest da će Kevin Panter i naredne sezone predvoditi Partizan u Evroligi i regionalnom takmičenju, odjeknula je poput "bombe" u košarkaškim krugovima.

Istog dana kada se očekuje da čelnici najjačeg klupskog ranga saopšte spisak klubova koji će se naredne sezone takmičiti na evroligaškoj sceni, grobari su saznali željno čekanu informaciju.

Ono što je posebno zanimljivo, transfer Pantera u Barselonu je, prema košarkaškim portalima Evrope, dugo najavljivan i na kraju čak bio završen. Međutim, usledio je megapreokret, pa je kapiten crno-belih odlučio da potpiše novi dvogodišnji ugovor sa klubom iz Humske.

 

 

Tako će Panter na radost svih grobara i naredne sezone uveseljavati pristalice novog šampiona AdmiralBet ABA lige.

Podsetimo, Partizan je u finalnoj seriji pobedio Crvenu zvezdu Meridianbet sa 3-2 i posle decenije podigao šampionski pehar u regionalnom takmičenju.

Nekoliko dana kasnije, centar crno-belih Matijas Lesor prihvatio je ponudu grčkog Panatinaikosa, koji je pokazao interesovanje i za Janisa Papapetrua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading