POČINJE ISPLATA PO 12.000 DINARA: Samo jedna osoba iz domaćinstva ima pravo na novac - ako ste na ovoj listi i vi ste dobili pare!

Autor:

Vesti

29.06.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni čija su imena na konačnoj rang listi "iznad crte" sada imaju 15 dana da kupe jednu stvar.

POČINJE ISPLATA PO 12.000 DINARA: Samo jedna osoba iz domaćinstva ima pravo na novac - ako ste na ovoj listi i vi ste dobili pare!

Foto: Shutterstock

Novac

Subvencija u iznosu od 12.000 dinara biće uplaćena građanima sa spiska u roku od najduže 30 dana, a konačna lista dobitnika, koja sadrži 1.467 imena dostupna je na ovom linku.

Time se zavšava četvrti krug subvencija za kupovinu bicikala, a pravo učešća imala sva fizička lica sa prebivalištem na teritoriji Novog Sada, uz napomenu da je samo jedan član domaćinstva moga dobiti subvenciju, piše 021.rs.

Svi koji su ostvarili pravo na subvenciju svoju prijavu su poslali u prva četiri minuta konkursa, odnosno između 10 i 10.04 časova. Mnogi koji su prijavu poslali u isto vreme ostali su ispod liste usled ogromnog interesovanja za subvencije i u ovom konkursnom periodu.

Oni čija su imena na konačnoj rang listi "iznad crte" sada imaju 15 dana da kupe novi bicikl, te da fiskalni, gotovinski račun i garanciju donesu na uvid u Hajduk Veljkovu 11, u kancelarije Unije studenata Univerziteta u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading