NIKO NIKAD KAO JOKIĆ! Jedan detalj sa finala NBA lige svima je PROMAKAO: Centar Denvera ODUŠEVIO planetu! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.06.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je da mu je porodica na prvom mestu.

NIKO NIKAD KAO JOKIĆ! Jedan detalj sa finala NBA lige svima je PROMAKAO: Centar Denvera ODUŠEVIO planetu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić prima trofej za MVP finala

Nikola Jokić pokorio je Ameriku, ali je i pored osvajanja NBA prstena sa Denverom pokazao izuzetnu skromnost.

Srbin neguje prave porodične vrednosti, ćerkica Ognjena, supruga Natalija i ostatak familije su mu ispred svih, a jedan detalj koji se desio posle petog meča finalne serije protiv Majamija svima je promakao. Upravo on pokazuje kakav je Jokić u stvari! 

O čemu se zapravo radi?

Na zvaničnom fotografisanju sa šampionskim peharom, srpski košarkaš stao je daleko i pokušao da se sakrije od očiju reportera, te ga je zanimala samo ćerkica Ognjena. Da nikada u istoriji neki MVP finalne serije nije stajao u četvrtom redu na fotografiji sa peharom otkrio je i legendarni NBA košarkaš, Kevin Garnet.

- Nikada nisam video fotografiju šampionskog tima gde najbolji igrač stoji u trećem redu. Ako vratite film i pogledate fotografiju Denvera, oni imaju igrače u prvom redu, stručni štab u drugom, treći red je ostavljen za porodicu i prijatelje, dok je Jokić u četvrtom redu! On skoro da nije na fotografiji - rekao je Garnet u jednoj emisiji.

 

@dimeuproxx Kevin Garnett on Nikola Jokic: "Joker looks like the most humblest motherf**ker I've ever seen. I've never seen a player who won the NBA championship, and he was just dormant." (via KG Certified / @SHOWTIME Basketball) #nba #nikolajokic #nuggets #kevingarnett #paulpierce #basketball ♬ original sound - DimeUPROXX

 

Zaista, Nikola Jokić i njegova skromnost oduševljavaju planetu, a Kevin Garnet je samo otkrio i glasno rekao ono što svi misle - Srbin je primer pravog sportiste, kako na terenu, tako i van njega!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading