HRVAT SRAMNO NAPAO JOKIĆA: Šokantna tvrdnja iz komšiluka na račun NAJBOLJEG na svetu!

Autor:

Sport

17.06.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje bi mu bilo da se bavi svojom nacionalnom selekcijom, koje nema ni na mapi.

HRVAT SRAMNO NAPAO JOKIĆA: Šokantna tvrdnja iz komšiluka na račun NAJBOLJEG na svetu!

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Srpski košarkaš Nikola Jokić je obradovao našu zemlju, pošto je sa svojim Denver Nagetsima osvojio pehar u NBA ligi, pobedom u finalu protiv Majami Hita sa 4:1.

Nakon pehara sa svojim timom, mnogi su očekivali da će se Nikola odazvati pozivu selektora Svetislava Pešića za predstojeći Mundobasket, i da će predvoditi "orlove" u pohodu na jednu od medalja.

Ipak, sada je situacija nezivesna, jer prema navodima iz Amerike Jokić ima zakazano porodično slavlje u periodu u kom se igra prvenstvo sveta, a mnogi su za mogući izostanak Nikole optužili Predraga Danilovića, predsednika KSS.

- Ne mislim da je Jokić najbolji evropski košarkaš u istoriji. Oštro sam protiv bilo kakvog poređenja prošlih i sadašnjih epoha. Svako vreme nosi neke svoje heroje. Nekada je najbolji bio Kića, pa je onda to bio Dražen, pa Kukoč, pa Divac, pa ja... Košarka se nekada igrala drugačije, postojala su druga pravila i nemoguće i neozbiljno je praviti takva poređenja. Stvarno me ne zanimaju ta vašarska nagađanja, ali nema dileme da je Nikola jedan od najboljih - istakao je predsednik KSS, dok su se svi košarkaški ljubitelji širom sveta takmičili u tome ko će Jokiću uputiti veći kompliment - istakao je Danilović.

Foto: Starsport

Predrag Danilović, predsednik KSS

Sada se sa Danilovićem očigledno složio i Dino Rađa, koji kao i njegov kolega iz Srbije, ne može da prihvati da je Jokić već ubedljivo najbolji košarkaš svih vremena na ovim prostorima.

 - Nikola Jokić je sjajan igrač sa ogromnom košarkaškom inteligencijom. Zabavno ga je gledati, ali bilo kakva lista najboljih igrača svih vremena je nepravedna, jer ne možete upoređivati ​​različite generacije i kako se NBA razvijala, pravila igre su se menjala - rekao je Rađa.

Očigledno, neke nekadašnje legende košarke na ovim prostorima ne mogu da se pomire da je njihovo vreme prošlo.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading