OBRADOVIĆ PRED DERBI! Moramo za OVO da se pripremimo!

Autor:

Sport

17.06.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Željko Obradović istakao je pred treću utakmicu finalne serije regionalnog takmičenja protiv Crvene zvezde Meridianbet, da njegvo tim zna kako je igrati u Pioniru.

OBRADOVIĆ PRED DERBI! Moramo za OVO da se pripremimo!

Foto: Starsport

Zek Ledej i Željko Obradović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju ekipu Partizana u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige (nedelja, 20 časova i 30 minuta).

Crno-beli trenutno vode u seriji sa 2:0 i za osvajanje šampionskog pehara, na koji čekaju još od 2013. godine, neophodna im je jedna pobeda.

- Znamo kako je već igrati u Pioniru. Crvena zvezda Meridianbet će imati veliku podršku svojih navijača, moramo da se spremimo za tu amtosferu i moramo da budemo mirni. Da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu. Znamo da nas deli još jedan taj korak, odnosno još jedna pobeda od toga da budemo prvaci AdmiralBet ABA lige. Koliko je blizu, toliko je daleko, naravno, uz veliko poštovanje prema protivniku - rekao je Obradović za klupski sajt.

Republika

Foto: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

 

Krilni centar crno-belih Zek Ledej dodao je da očekuje da protivnik sutra izađe na teren i odigra snažno tokom cele utakmice.

- Mi moramo da se pojavimo na terenu, uradimo sve što kaže trener i borimo se. Atmosfera je deo igre ovde, moraš da je prihvatiš, adaptiraš se na nju i igraš jako radeći sve što je potrebno. Uspeli smo da pobedimo ranije, pokušaćemo da pobedimo ponovo - istakao je Ledej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading