PRED TREĆI MEČ SA PARTIZANOM! Ivanović samo JEDNO MOLI navijače Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

17.06.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli moraju da pobede u narednom, ali i četvrtom duelu.

PRED TREĆI MEČ SA PARTIZANOM! Ivanović samo JEDNO MOLI navijače Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Duško Ivanović tokom meča Crvena zvezda - Baskonija

Partizan je oba puta iskoristio prednost domaćeg parketa i savladao Crvenu zvezdu Meridianbet, koja gubi 0:2 u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige.

Zato je izabranicima Duška Ivanovića pobeda imperativ u narednom meču, ali i u četvrtom ukoliko do njega dođe, kako bi branilac titule izborio igranje majstorice.

Sledeća utakmica na programu je u nedelju (20 časova i 30 minuta), a trener Zvezde Meridianbet izjavio je da će predstojeći duel protiv Partizana biti težak. Iskusni stručnjak tvrdi da njegova ekipa u tom meču mora da odigra čvsto u odbrani, tečno u napadu i sa velikom energijom.

- Biće teško, kao i svaka utakmica finalne serije. Partizan igra sa puno samopouzdanja, iskoristili su prednost domaćeg terena, imali u pojedinim igračima poput Smailagića i Anđušića dodatne adute. Mi, sa druge strane, moramo da damo maksimum u onome što smo igrali najbolje ove sezone, a to su izuzetno jaka odbrana, tečan napad i velika energija - rekao je Ivanović.

Foto: Starsport

Stefan Lazarević

Šef struke tima sa Malog Kalemegdana napominje da zna da će navijači dati veliku podršku njegovom timu u nedeljnoj utakmici, ali je imao i molbu za njih.

- Molim ih samo da navijaju sportski i korektno, da ne bacaju ništa na teren, da ne vređaju nikoga, da zaista pokažemo da smo drugačiji i da nam pomognu isključivo navijanjem sa tribina - dodaje trener crveno-belih.

Košarkaš crveno-belih Stefan Lazarević je naveo da njegova ekipa želi da produži finalnu seriju.

- Na prvom mestu, treba da eliminišemo neke nedostatke iz prve dve utakmice, odigramo još čvršće, agresivnije i dođemo do cilja, a prvi je pobeda u trećoj utakmici - priznaje Lazarević.

Poput svog trenera, i on je apelovao na zvezdaše da navijaju fer i sportski.

- Znam da će nam dati podršku kakvu nema niko, samo apelujem na njih da bodre nas, da ne bacaju ništa na teren, da ne vređaju nikoga, već da fer, sportski i korektno usmere svu pažnju ka nama. Borićemo se, da bismo došli do cilja moramo da idemo utakmicu po utakmicu - istakao Lazarević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading