PARTIZANOVA "BOMBA" SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA! Reprezentativac Srbije pojačava crno-bele?! Zna se i koga MENJA!

Autor:

Sport

16.06.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori su u poodmakloj fazi.

PARTIZANOVA "BOMBA" SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA! Reprezentativac Srbije pojačava crno-bele?! Zna se i koga MENJA!

Foto: Starsport

Pobedom nad Crvenom zvezdom Meridianbet, košarkaši Partizana su došli na korak od osvajanja šampionske titule u AdmiralBet ABA ligi.

Crno-beli na pehar u regionalnom takmičenju čekaju još od 2013. godine, a sada im je neophodna još samo jedna pobeda, kako bi ispunili taj cilj.

Veliki broj poznatih faca pratio je meč večitih rivala sinoć iz Štark arene, u mnoštvu proslavljenih asova bili su: Bogdan Bogdanović, Duško Pijetlović, nekadašnji trener fudbalera Marko Nikolić...

Dolazak, međutim, jedne osobe posebno je razgalio maštu grobara, a to je - Vanja Marinković!

Foto: Starsport

Vanja Marinković u dresu reprezentacije Srbije

Reprezentativac Srbije je već nekoliko nedelja u pregovorima sa Partizanom oko povratka u staro jato. Bivši igrač "parnog valjka" je pre dve godine potpisao sa Baskonijom ugovor na 2+1, pa ovog leta ima mogućnost za izlazak iz ugovora.

Marinković se pominje kao zamena za Danila Anđušića, čijim partijama nisu zadovoljni u klubu iz Humske. Naime, povremeni član "orlova" ove sezone nije bio na renomeu prethodnih izdanja, pa se lako može desiti da se crno-beli rastanu sa njim.

Naredni meč Partizana i Crvene zvezde Meridianbet igra se u nedelju, od 20.30 časova, s tim što će branilac titule ovog puta biti domaćin.

Osvajač pehara AdmiralBet ABA lige biće ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading