LJUBIMAC GROBARA O FINALU SA ZVEZDOM MERIDIANBET! Kao da se igra...

Autor:

Sport

06.06.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se pobedom u "majstorici" plasirao u finale AdmiralBet ABA lige.

LJUBIMAC GROBARA O FINALU SA ZVEZDOM MERIDIANBET! Kao da se igra...

Foto: Starsport

Uprkos trijumfu crno-belih i dalje je neizvesno da li će se večiti derbi u finalu regionalnog takmičenja održati, budući da je Crvena zvezda Meridianbet najavila da će igrati po završetku domaćeg prvenstva, zbog poklapanja termina AdmiralBet ABA lige sa KLS Superligom.

Lako se, međutim, može desiti da do okršaja najvećih srpskih klubova ne dođe, što je prokomentarisao i Danilo Anđušić posle pobede nad "zmajčekima".

- Ne znam ja to i ne bih da komentarišem, a znam da se mi spremamo za to kao da se igra i mi ćemo uraditi ono što možemo da uradimo - rekao je Anđušić na pitanje da li misli da će se igrati finale i dodao:

Foto: Starsport

 

- Sada je dobro, odlično, plasirali smo se u finale, a sa Cedevita Olimpijom smo uvek igrali teške utakmice i znali smo da će biti teško od prvog minuta pa smo od prvog minuta bili fokusirani. Bili smo puni samopoudanja i očekujem da spremni budemo za finale.

Uporedio je prethodna dva meča sa večerašnjim:

- Pa sve igrali smo sporije, nismo kontrolisali igru i oni su koristli prednosti i otvorili smo im lagane situacije i Omić je bio sjajan, a mi smo promašili neke otvorene šuteve i to je to - istakao je bek šuter crno-belih, Danilo Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading