MITROGOL BODRI CRNO-BELE! Sa njim je i nekadašnji ljubimac grobara!

Autor:

Sport

06.06.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fulama i srpske reprezentacije ne propušta mečeve Partizana.

MITROGOL BODRI CRNO-BELE! Sa njim je i nekadašnji ljubimac grobara!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Kada god je u mogućnosti, Aleksandar Mitrović dođe na utakmice Partizana, kako bi pružio podršku izabranicima Željka Obradovića.

Popularni Mitrogol je i ove večeri u prvim redovima Arene, gde sa naslednicima prati duel crno-belih protiv Cedevita Olimpije.

Najbolji strelac "kotidžera" i rekorder po broju golova u državnom timu je trenutno povređen i zbog toga se nije našao na spisku selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija, za mečeve reprezentacije Srbije u junsu protiv Jordana i kvalifikacionom za Evropsko prvenstvo, sa selekcijom Bugarske.

On je sa Fulamom u tek završenoj sezoni Premijer lige zauzeo visoko 10. mesto, sa 52 boda, a srpski golgeter je postigao 12 golova.

 

 

Osim nekadašnjeg fudbalera Njukasla i Anderlehta, na tribinama najveće dvorane na Balkanu je i Uroš Đurđević.

Dolazak tandema napadača, koji je ostavio poseban trag u srcima grobara, izazvao je stojeće ovacije kod navijača Partizana, koji nisu štedeli dlanove.

Pobednik ovog meča, podsetimo, ide na megdan Crvenoj zvezdi Meridianbet, jer je branilac titule sa 2:0 u polufinalnoj seriji eliminisao podgoričku Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading