ŠOK ZA PARTIZAN: Crno-beli OSTAJU bez finala AdmiralBet ABA lige?!

Autor:

Sport

05.06.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakuvalo se pred završnicu takmičenja na Jadranu.

ŠOK ZA PARTIZAN: Crno-beli OSTAJU bez finala AdmiralBet ABA lige?!

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Partizana odigraće u Beogradu, u utorak, treći meč polufinalne serije AdmiralBet ABA lige protiv Cedevite Olimpije.

Prvi meč su crno-beli rešili u svoju korist, Cedevita je poravnala u Ljubljani, pa će meč koji je na programu od 19 časova, odrediti putnika u finale, a možda i osvajača elitnog takmičenja na Jadranu.

Pred ovaj okršaj oglasio se i Miro Alilović, trener Cedevite, koji je poručio da će njegov tim pokušati sve u nameri da spreči Partizan da uđe u veliko finale.

I pre početka polufinalne serije imali smo želju da dođemo do treće utakmice i taj cilj smo ispunili. Svesni smo da će test ovog utorka u Beogradu biti izuzetno težak. Kada igrate protiv boljeg i talentovanijeg tima, morate da igrate timski u odbrani, da kontrolišete igru u skoku, a istovremeno da pokušate da povežete utakmicu tako da igramo timski u odbrani i napadu - rekao je Alilović pred odlučujući meč u beogradskoj "Areni".

Foto: Starsport

Miro Alilović, trener Cedevite

Sa njim se slaže i Jogi Ferel, plejmejker ljubljanske ekipe.

Znamo da će naši rivali dati sve od sebe da nas pobede u utorak. U Štark areni je uvek teško igrati, jer se uvek okupi veliki broj navijača da podrži svoj tim. Moramo da igramo opušteno, jer nemamo šta da izgubimo. Izuzetno smo motivisani, jer nam se nudi prilika da izborimo plasman u finale takmičenja. Za ovo trenirate cele sezone, a naš posao je da stanemo na parket i damo sve od sebe - rekao je Ferel.

Podsetimo, prvi finalista je ekipa Crvene zvezde Meridianbet, koja je sa 2:0 savladala Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading