ŠTA JE PRESUDILO U ŠTARK ARENI? Anđušić otkrio kako je Partizan SRUŠIO Zvezdu Meridianbet u prvoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" na idealan način otvorio finalnu seriju, oglasio se bek šuter crno-belih.

ŠTA JE PRESUDILO U ŠTARK ARENI? Anđušić otkrio kako je Partizan SRUŠIO Zvezdu Meridianbet u prvoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige! (VIDEO)

Foto: Starsport

Danilo Anđušić i Jam Madar

Bek Partizana Danilo Anđušić izrazi je zadovoljstvo trijumfom nad Crvenom zvezdom u prvoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige (88:80).

Bek crno-belih rekao je da je najvažnija stvar koja će ostati upamćena - pobeda. Dodao je da "parni valjak" ima da uradi još dosta posla kako bi se okitio šampionskim "prstenom", a njegovu kompletnu izjavu možete poslušati u videu.

Inače, Anđušić je večerašnji večiti derbi završio sa pet postignutih poena, a trener Partizana Željko Obradović najavio je na konferenciji za medije povratak Alekse Avramovića.

Druga utakmica finala regionalnog takmičenja biće odigrana u četvrtak od 20 sati, takođe u Štark areni, a serija se potom seli u Pionir. Titulu brani klub sa Malog Kalemegdana, a do nje, kao i vize za Evroligu, doći će tim koji prvi upiše tri trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading