ŽOC SE IZNERVIRAO POSLE DRUGE POBEDE NAD ZVEZDOM MERIDIANBET: Pitali su Obradovića o UVREDAMA grobara, trener Partizana odgovorio kao iz topa!

Autor:

Sport

15.06.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" vodi sa 2:0 i drugog dana vikenda će imati prvu meč loptu za "prsten" pred delijama.

ŽOC SE IZNERVIRAO POSLE DRUGE POBEDE NAD ZVEZDOM MERIDIANBET: Pitali su Obradovića o UVREDAMA grobara, trener Partizana odgovorio kao iz topa!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović izneo je utiske posle pobede svojih izabranika u drugom meču finalne serije AdmiralBet ABA lige (87:78). Crno-beli sada imaju prednost od 2:0 i nalaze se na pragu osvajanja titule na Jadranu.

- Fantastična atmosfera, hvala navijačima. Poveli smo sa 2:0 i došli blizu titule. Dva različita poluvremena, prvo je sa naše strane obeleženo greškama i u napadu i u odbrani. U drugom delu igre to smo popravili, čestitke mojim igračima koji su ponovo oscilirali, što je normalno za plej-of - izjavio je kormilar Partizana na konferenciji za medije.

Žoc je upitan da li se plaši činjenice da su njegovi izabranici ispustili prednost od 2:0 protiv Real Madrida.

- Evroliga je za nas završena priča. Sada imamo 2:0 i spremamo narednu utakmicu - rekao je trofejni stručnjak, a potom je dodao:

- Igračima je potreban odmor u psihološkom smislu, kako bi spremni dočekali meč broj tri. U plej-ofu je važno da mogu da koristim što više košarkaša i da oni zadrže svežinu.

Obradović je upitan za skandiranje grobara Nemanji Nedoviću koje je bilo sramno.

Republika

Foto: Starsport

Nedović i Kampaco

- To nije moj posao, bio sam fokusiran na vođenje utakmice. Od prvog dana podvlačim da je potreno fer i korektno navijanje. To je potrebno i sa vaše strane, pišite o tome ko provocira i podiže tenzije. Skoro ste za mene napisali da sam "besneo" na konferenciji za štampu, da li je to istina - upitao je trener "parnog valjka".

Treći susret zakazan je za nedelju od 20 časova i 30 minuta u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading