"GORI" DENVER! Sprema se VELIKA ŽURKA: Jokić stigao sa ćerkicom i suprugom (VIDEO)

Autor:

Sport

15.06.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslava u čast novih šampiona NBA lige.

"GORI" DENVER! Sprema se VELIKA ŽURKA: Jokić stigao sa ćerkicom i suprugom (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Denver Nagetsi na čelu sa Nikolom Jokićem osvojili su prvi NBA prsten u istoriji, zbog čega će biti priređena velika fešta na ulicama glavnog grada savezne države Kolorado. 

Nekoliko sati pre samog početka defilea u Sivik Centar Parku okupio se največi broj ljudi koji strpljivo čeka svoje šampione.

 

 

Planirano je da se prođe kroz 17. ulicu do Brodveja, a zatim južno do Sivik centra. Na bini ispred Gradske zgrade održaće se glavni skup na kojem če govoriti predstavnci Nagetsa, igrači, treneri... Naravno, najviše se čeka Nikola Jokić koji je pristigao sa svojom ćerkicom i suprugom.

 

 

Cela parada će biti uživo praćena i putem velikih video ekrana po gradu, kao i na televiziji za one koji ne mogu da dođu u Denver.

Podsetimo, Nagetsi su u velikom finalu NBA lige pobedili Majami Hit sa 4-1 u seriji, a MVP priznanje je osvojio Nikola Jokić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading