REČI KOJE ODZVANJAJU: "Rekao sam ovo mnogo puta, ali Nikola večeras..."

Autor:

Sport

13.06.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Meloun oduševljen je Jokićem

REČI KOJE ODZVANJAJU: "Rekao sam ovo mnogo puta, ali Nikola večeras..."

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa osvojili su prvu titulu u istoriji franšize, pošto su u velikom finalu NBA lige sa 4-1 pobedili Majami Hit.

Tim iz Kolorada je do šampionskog pehara došao trijumfom u petoj utakmici serije, koja se igrala u njihovoj Bol Areni.

Naravno, najzaslužniji za osvajanje titule bio je Nikola Jokić, koji je nakon poslednjeg meča u seriji dobio i prestižnu nagradu MVP finala!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Nisu mogli da mu uskrate ovo priznanje Amerikanci, a posle svega javnosti se obratio i trener Nagetsa Majk Meloun.

- Bilo je neverovatno, možete to da gledate na dva načina. Možete iz košarkaške perspektiva, dva MVP titule, MVP finala, svetski šampionat i sve što je uradio na terenu. Onda, za mene je važnije što može da se vidi van terena, odnos, ljubav koju gajim prema Nikoli, njegovoj majci i ocu u Somboru, Srbiji... Tu su i njegova braća Nemanja i Strahinja, njegova supruga Natalija i njihova ćerka Ognjena - rekao je Meloun, pa nastavio:

- Oni su divna porodica sa kojom sam se veoma zbližio. I rekao sam ovo mnogo puta, ali Nikola večeras... On se ponaša kao da je ovo samo još jedna utakmica. Nikada se nije promenio sa svim uspehom, i nikada neće. To jednostavno nije u njegovoj prirodi. Volim Nikolu. Osam godina, ljubavi, Džamal, sedam godina. Prošli smo kroz mnogo toga. Samo da svi ostanemo na kursu i izazovemo sebe, da svi zajedno postanemo bolji, pojedinačno. Da, sjajno je biti sa takvim istorijskim, velikim igračem koji je još bolja osoba, a to iskreno kažem. Ovo nije govor trenera. Nikola je veliki, veliki čovek.

Dakle, biranim rečima Meloun je govorio o Jokiću i njegovoj porodici i na taj način oduševio je sve u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading