ŠOK ZA GROBARE: Partizan ostao bez SJAJNOG pojačanja!

Autor:

Sport

08.06.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dalo crno-belima da dovedu krilnog centra.

ŠOK ZA GROBARE: Partizan ostao bez SJAJNOG pojačanja!

Foto: Starsport

KK Partizan

Rolands Šmits, krilni centar litvanskog Žalgirisa, produžio je ugovor sa litvanskim velikanom, prenosi "BasketNews".

Letonski košarkaš je bio na meti Partizana, prenosi ovaj medij, ali je ipak odlučio da ostane i naredne sezone u ekipi Žalgirisa.

Ipak, ono što će crno-bele navijače mnogo više zaboleti od same činjenice da je Šmits odbio ponudu Partizana, jeste razlog zbog kog se to desilo.


Vrtić njegove ćerkice na samo dva minuta hoda od kuće u kojoj stanuje, a i Letonija je na nekoliko sati vožnje, tako da je blizu familije, ali i prijatelja, dok postoji i treći razlog, možda i najzanimljiviji.

Foto: Starsport

Rolands Šmits i Dante Egzum


Naime, Šmits uživa u pecanju i blizu njegove kuće nalazi se zona za pecanje, pa nije želeo da propusti priliku da svaki dan kada odmara uživa u ovoj aktivnosti.

Na taj način su crno-beli ostali bez potencijalnog prvog pojačanja za narednu sezonu, a sigurno je da nas u Partizanu čeka burno leto, kada su u pitanju dolasci i odlasci.

Inače, Rolands je karijeru započeo u španskoj Fuenlabradi, nakon toga je pet godina proveo u Barseloni, odakle se prethodnog leta preselio u baltičku državu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading