FANTASTIČNA VEST: Ljubimac navijača produžio ugovor sa klubom do 2026. godine!

Autor:

Sport

25.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Litvanski velikan uveliko misli na sledeću sezonu.

FANTASTIČNA VEST: Ljubimac navijača produžio ugovor sa klubom do 2026. godine!

Foto: Starsport

Dante Egzum i Rolands Šmits

Košarkaš Žalgirisa Rolands Šmits produžio je ugovor sa litvanskim klubom do kraja sezone 2025/2026, nakon impresivne debitantske sezone u dresu kluba iz Kaunasa.

 

 

Šmits je u Žalgiris stigao prošlog leta iz Barselone i odigrao je ključnu ulogu u timu na putu ka plej-ofu Evrolige ove sezone, u kojem je litvanski klub poražen upravo od Barse 3-0 u seriji.

Za reprezentativca Letonije je ovo bila najbolja sezona u Evroligi – prosečno je beležio 9.7 poena po meču, uz 4.7 skokova i 1.1 asistenciju.

- Sezona još nije gotova, svi želimo da osvojimo prvenstvo Litvanije, a moja porodica i ja smo srećni što ostajemo u Kaunasu na duži period. Igrači ovde imaju sve uslove, imamo neverovatnu bazu navijača i želim da nastavim da uživam. Igraću u poznatom okruženju, biću blizu kuće, što me čini posebno srećnim - rekao je Šmits za klupski sajt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading