ŠAMARČINA ŠOLAKOVIM MEDIJIMA I BOTOVIMA! Fotografije dokazale da je Vučić bio u Ribnikaru i da Nova S laže bez srama i blama (FOTO)

Autor:

Vesti

08.06.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografiju su objavili kao ključnu informaciju koja je dala odgovor na pitanje koje se pojavilo u javnosti - da li je Vučić bio u školi.

ŠAMARČINA ŠOLAKOVIM MEDIJIMA I BOTOVIMA! Fotografije dokazale da je Vučić bio u Ribnikaru i da Nova S laže bez srama i blama (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Kurir je danas objavio fotografiju u kojoj se vidi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru nakon masakra u kojem je dečak ubica usmrtio devet vršnjaka i čuvara škole. Fotografiju su objavili kao ključnu informaciju koja je dala odgovor na pitanje koje se pojavilo u javnosti - da li je Vučić bio u školi.

Međutim, umesto da fotografija koja je objavljena otkloni nedoumice, desilo se suprotno. Pokrenuta je hajka, ovoga puta i na Kurir, uz brojne optužbe na društvenim mrežama i portalu Nova S da je fotografija koju su objavili fotomontaža, uz citiranje komentara različitih “stručnjaka” sa Tvitera koji su dokazivali da je slika lažna.

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Vučić

Draga gospodo, pošto vas dobro poznajemo i znali smo šta možemo da očekujemo od vas i onih koji vas podržavaju u svim vašim spinovima i lažima, nismo objavljene sve fotografije sa lica mesta.

Foto: Tvit

Tvit

Pretpostavili smo da je izjava Miroslava Aleksića samo uvertira i da će uslediti brutalna kampanja zasnovana na lažima i nedokazanim tvrdnjama, pa smo samo malo sačekali.

Zato sada dobro pogledajte ove dve slike, pa probajte i posle njih da nastavite da lažete i izmišljate, sram vas bilo! Čekamo da vidimo šta će novo da spremi Šolakova fabrika laži.

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' na Vračaru

Inače, predsednik Srbije je školu na Vračaru posetio u pratnji direktorke, a o poseti su bili obavešteni i roditelji koje je predsednik primio, ali im je on rekao da ne želi o tome da obaveštava javnost i pokazuje fotografije iz pijeteta prema deci i njihovim roditeljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (63)

Loading
Pera

08.06.2023 19:12

Opste je poznato da nova s laze bez presedana.

Beba

08.06.2023 19:18

Vucic je nebrojeno puta pokazao da je pre svega veliki covek

Milovan

08.06.2023 19:26

Koliko opozicija energije unosi u izmišljotine,da toliko ulažu u rad na sebi i saradnju u skupštini,sve bi bolje bilo.

Milovan

08.06.2023 19:28

Opozicija uopšte nije svesna koliko je Aleksandar Vučić odgovoran i ozbiljan kada su u pitanju ovakve stvari. Besmisleno je ovo što opozicija radi.