ALEKSIĆU, IMAŠ LI SRAMA! Bestidno lagao o predsedniku Vučiću zarad političkih poena, ova fotografija je dokaz!

Autor: Republika

Vesti

08.06.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Fotografija koja dokazuje da Miroslav Aleksić laže.

ALEKSIĆU, IMAŠ LI SRAMA! Bestidno lagao o predsedniku Vučiću zarad političkih poena, ova fotografija je dokaz!

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru nakon masakra u kojem je dečak ubica usmrtio devet vršnjaka i čuvara škole. Predsednik je u poseti bio bez prisustva medija jer, kako je rekao, nekada ne obaveštava javnost o svemu.

- Otišao sam u školu u ranim jutarnjim satima, mislio sam da neću da zateknem nikoga osim direktorke, ali bilo je tu još ljudi, zatekao sam domara, nekoliko nastavnika, upisao se u knjigu žalosti, video mesto zločina i bio još više užasnut nego u trenutku kada sam čuo da se to dogodilo - rekao je Vučić nedavno.

Međutim, odmah nakon što je otkrio da je posetio školu u delu javnosti je krenula kampanja protiv njega - išlo se toliko daleko da se tvrdilo da je predsednik slagao da je bio u školi, jer bi, kako su tvrdili, vodio medije da je išao.

Poslednji u nizu onih koji su se pridružili toj kampanji je poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić, koji je danas rekao da ne veruje Vučiću da je posetio školu, a da mediji to ne znaju.

- Jel neko u Srbiji veruje da on negde ode bez kamere? Ne verujem mu da je bio. Nek pokaže šta je napisao, ako je bio. Niko se nije tamo pojavio - rekao je, između ostalog, Aleksić.

Evo fotografije koja dokazuje da je Vučić govorio istinu, a da su oni koji su ga optužili da je izmislio posetu lagali sve vreme.

Foto: Tanjug

Predsednik Vučić se upisuje u knjigu žalosti u "Ribnikaru"

Inače, kako prenosi Kurir, o poseti Vučića bili su obavešteni i roditelji koje je predsednik primio, ali im je on rekao da ne želi o tome da obaveštava javnost i pokazuje fotografije iz pijeteta prema deci i njihovim roditeljima. Vučić je tada sa direktorkom obišao školu, učionice 7/2 i 7/4 i razgovarao sa prisutnima.

Nažalost, na političkoj sceni Srbije ne biraju se sredstva i poseže se i za najgorim lažima, što je u ovom slučaju pokazao Miroslav Aleksić. Njegova bezosećajnost ide dotle da on, verovatno sudeći po sebi, misli da bi neko lagao da je posetio školu i taj tragičan događaj koristio u političke svrhe.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Miroslav Aleksić

Inače, predsednik Vučić nije vodio kamere i novinare ni kada je posetio sela Dubona i Malo Orašje, gde se sreo sa svim roditeljima ubijene dece, nije se slikao ni u Kliničkom centru kada je posećivao ranjenu decu, a ni na sastanku sa roditeljima ubijene dece iz "Ribnikara".

Jednostavno, ovako tragični događaji se ne koriste u političke svrhe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (131)

Loading
Isidora

08.06.2023 15:02

Nadam se da je Aleksiću sada bar malo neprijatno zbog iznešenih laži.

Sloba

08.06.2023 15:04

Kako ove iz opozicije nije više sramota da izmišljaju toliko laži i posle kada se ispostavi da su slagali nikad nema izvinjenja narodu.

iva

08.06.2023 15:04

Vucic je jedini koji je bez slikanja,snimanja tj .paradiranja u miru i tisini posetio sve koji su izgubili svoje voljene u tragedijama koje su nas snasle.Za razliku od Aleksica i ostatka opozicije koji koriste apsolutno sve u politicke svrhe,bez trunke empatije zbog svih nastradalih.

Milenko

08.06.2023 15:04

Predsednik ne koristi tragedije u promotivne i političke svrhe poput opozicije. A postoje dokazi da je bio, pa razgovarao je sa direktorom škole i sa roditeljima.