JOVIĆ ZAPRETIO JOKIĆU: Spektakl u finalu - "Očekujemo da ćemo osvojiti NBA ligu!"

Autor:

Sport

01.06.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađi od dvojice Srba se oglasio pred početak serije koju svi sa nestrpljenjem čekaju

JOVIĆ ZAPRETIO JOKIĆU: Spektakl u finalu - "Očekujemo da ćemo osvojiti NBA ligu!"

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Košarkaši Denver Nagetsa i Majami Hita odmeriće snage u velikom finalu NBA lige, koje počinje u noći između četvrtka i petka, od 02:30.

Majami je imao prednost od 3:0 protiv Seltiksa, čak dve utakmice u svojoj hali u kojima su mogli da završe seriju, ali se Boston vratio i izborio majstoricu. Ipak, u ključnoj utakmici, Hit je odigrao sjajno i na taj način sprečio franšizu iz Masačusetsa da postanu prvi koji će da okrenu 3:0 u seriji i prođu dalje.

Pred početak velikog finala, u kom će Srbija imati dva predstavnika, oglasio se Nikola Jović, mlađi od dvojice naših igrača.

Zaista nije mala stvar da iz jednog tako malog kluba kao što je Mega da se trojica igrača iz različitih generacija nađu u finalu najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja. To samo pokuzaju kakav rad i to u kontinuitetu Mega ima sa mladim igračima i koliko se ulaže u njih - istakao je igrač Majamija.

Dodao je i da je o finalu mogao samo da mašta.

Veoma sam želeo da odem u NBA. To mi se ostvarilo posle samo nekoliko godina provedenih u Megi, a u mojoj ruki sezoni sam čak dospeo u finale i to je nešto o čemu sam mogao samo da maštam - kaže Jović.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović u dresu Majamija

Za kraj, ističe da njegov tim ima velike ambicije u finalu.

Ove sezone prošli smo kroz mnogo toga. Pokazali smo da možemo mnogo i sa razlogom smo tu gde jesmo. Denver je sjajna ekipa, neće biti lako, ali mi verujemo u to što radimo i očekujemo da osvojimo ovo finale - poručio je Jović.

Prve dve utakmice se igraju u Denveru, zatim se serija seli u Majami, a ako bude bilo potrebe, utakmice broj pet i sedam će se igrati ponovo u Koloradu, a meč broj šest na Floridi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading