SPOLSTRA PRETI JOKIĆU I DENVERU: Trener Majamija zna recept za MOĆNOG Srbina!

Autor:

Sport

01.06.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi pravi spektakl u Sjedinjenim Američkim Državama.

SPOLSTRA PRETI JOKIĆU I DENVERU: Trener Majamija zna recept za MOĆNOG Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Erik Spolstra, trener Majamija

Košarkaši Denver Nagetsa i Majami Hita odmeriće snage u velikom finalu NBA lige, koje počinje u noći između četvrtka i petka, od 02:30.

Majami je imao prednost od 3:0 protiv Seltiksa, čak dve utakmice u svojoj hali u kojima su mogli da završe seriju, ali se Boston vratio i izborio majstoricu. Ipak, u ključnoj utakmici, Hit je odigrao sjajno i na taj način sprečio franšizu iz Masačusetsa da postanu prvi koji će da okrenu 3:0 u seriji i prođu dalje.

Pred početak finala se oglasio i Erik Spolstra, koji je dao svoj komentar o tome kako će na Floridi odgovoriti na vazduh koji ih čeka u Denveru, jer se glavni grad države Kolorado nalazi na 1.600 metara nadmorske visine.

Nećemo se time baviti. Naši momci su u sjajnoj formi, žele da se nadmeću. Ako iz Denvera žele da serija počne na vrhu Mont Everesta, uradimo to. Ako želimo tako, moraju da se vrate u Majami. Isključićemo klimu, moraće da igraju na 90 stepeni (Farenhajta, oko 32 Celzijusa prim.aut.) velike vlažnosti, uništićemo im noge - rekao je Spolstra.

Foto: Tanjug/AP

Erik Spolstra i Džimi Batler

Svoje mišljenje je dao i Džimi Batler, najbolji košarkaš Majamija.

Ne brinem, piću vodu, slušaću muziku. Mislim da je to formula, samo treba da slušate muziku, pijete vodu, pijte vino i igrate domine - našalio se Batler.

Prve dve utakmice se igraju u Denveru, zatim se serija seli u Majami, a ako bude bilo potrebe, utakmice broj pet i sedam će se igrati ponovo u Koloradu, a meč broj šest na Floridi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading