GROBARI TRLJAJU OČI U NEVERICI! Partizan može do STRAŠNOG pojačanja!

Autor:

Sport

01.06.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će završiti u crno-belom dresu?

GROBARI TRLJAJU OČI U NEVERICI! Partizan može do STRAŠNOG pojačanja!

Foto: Starsport

Valter Tavares, Najdžel Vilijams-Gos i Mario Hezonja

Košarkaši Partizana iza sebe imaju odličnu sezonu, ali bitka za finale, a zatim možda i trofej u AdmiralBet ABA ligi tek sledi.

Crno-beli su bili na korak od fajnal-fora Evrolige, ali su propustili tri meč lopte protiv Reala koji je kasnije stigao do titule, te će sada preko Cedevita Olimpije želeti da dođu do borbe za trofej u regionalnoj ligi i finalnog meča sa Crvenom zvezdom Meridianbet.

Čelni ljudi Partizana polako, ali sigurno, rade na potencijalnim pojačanjima za narednu sezonu, a jedno ime figurira kao veoma zanimljivo. Grobari će sigurno trljati oči u neverici kada vide da njihov klub može do strašnog pojačanja i to iz redova šampiona Evrope - Reala!

Naime, plejmejker ovog tima i nekadašnji košarkaš crno-belih, Najdžel Vilijams-Gos, postaće slobodan igrač ovog leta pošto mu istekne ugovor sa Realom.

Republika

Foto: Starsport

Najdžel Vilijams-Gos

 

On je 2021. godine potpisao dvogodišnji ugovor koji i dalje nije obnovljen, pa će crno-beli imati šansu da se uključe u trku za potpis zaista fenomenalnog košarkaša, naravno, ako ih "kraljevski" klub ne preduhitri, te produži saradnju sa iskusnim Vilijams-Gosom.

Najdžel Vilijams-Gos dres Partizana nosio je u sezoni 2017/18 i bio je MVP na Kupu Radivoja Koraća koji su crno-beli osvojili.

Na kraju te sezone prešao je u Olimpijakos, a tokom karijere igrao je i za Jutu, zatim razvojni tim Džezera, Solt Lejk Stars, Lokomotivu Kubanj i Real iz Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading