PRVI ČOVEK ADMIRALBET ABA LIGE U PROBLEMU! Pavićević: Samo neka se sezona završi

Autor:

Sport

31.05.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušao sam da održim sastanak i rešim situaciju, ali nisam uspeo, rekao je Đorđije

PRVI ČOVEK ADMIRALBET ABA LIGE U PROBLEMU! Pavićević: Samo neka se sezona završi

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet oglasila se saopšenjem i najavila je da će finale AdmiralBet ABA lige igrati tek po zavšetku KLS lige. Crveno-beli su se odlučili na ovakav potez, jer već dugo čekaju nastavak regionalnog takmičenja. Izabranici Duška Ivanovića plasman u finale su izborili 23. maja, savladavši Budućnost sa 2:0 u seriji. 

S druge strane, Partizan i Cedevita su u utorak uveče odigrali drugi meč i rezultat u seriji je 1:1, a majstorica je zakazana tek za 6. jun. 

Republika

Foto: Starsport

NE MOŽE VIŠE DA ČEKA - Nemanja Nedović

Povodom ove situacije oglasio se i prvi čovek AdmiralBet ABA lige, Đorđije Pavićević.

- Sa mnogo entuzijazma sam preuzeo ulogu predsednika AdmiralBet ABA lige u sezoni koja se polako bliži kraju. Imao sam veliku želju, volju i energiju da ligu i takmičenje dovedemo na nivo kakav je u svim evropskim takmičenjima, uključujući i Evroligu. Pre početka plej-ofa nastojao sam da održim sastanak ili Skupštinu sa svim klubovima, ali… - naglasio je Đorđije Pavićević za "Sportklub", pa nastavio:

- Ali, iz raznoraznih razloga do pomenutog sastanka nije došlo, usledila su odlaganja utakmica i sada se nalazimo tu gde se nalazimo. Meni mandat ističe u junu, a u ovom momentu jedino mogu da se nadam i verujem da će sezona biti privedena kraju, a da će biti izvučene pouke za period koji sledi, jer AdmiralBet ABA liga može da bude organizovana kao i sve ostale evropske lige, kao i najprestižnije takmičenje, Evroliga - zaključio je prvi čovek ABA lige.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading