KAMPACO "ZAPALIO" JAVNOST! Objasnio SPORAN tvit, pa dodao: Doneo sam odluku!

Autor:

Sport

26.05.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac navijača govorio je o zanimljivoj temi.

KAMPACO "ZAPALIO" JAVNOST! Objasnio SPORAN tvit, pa dodao: Doneo sam odluku!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Fakundo Kampaco za kratko vreme osvojio je srca navijača Crvene zvezde.

Postao je Argentinac ljubimac delija, a mnoge kojima je crveno-bela boja u srcu brinule su česte spekulacije i glasine o potencijalnom odlasku nekadašnjeg košarkaša Denvera sa Malog Kalemegdana.

Najviše priča na tu temu bilo je u periodu kada je Kampaco imao zabranu igranja u Evroligi, a Faku je u razgovoru za Meridian sport otkrio da tada nije ni pomišljao da ode.

Bilo je mnogo glasina o tome na Tviteru, kao što uvek i ima. Jedan dan sam u jednom timu, drugi dan sam u drugom… Ali, to su sve samo glasine. Znao sam da sam došao da ostanem cele sezone. Nije kao da sam planirao da ću da odem posle mesec dana samo zato što ne igram. Od dolaska ovde sam se sprijateljio sa saigračima, Luka je već bio tu, tako da mi nije imalo nikakvog smisla da odem u tom trenutku - rekao je Fakundo Kampaco.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

 

Tada je Argentinac morao da se oglasi na Tviteru i spornom objavom stavi tačku na spekulacije.

 

 

Sada je dao objašnjenje tog tvita i istakao je da je to uradio kako bi prekinuo širenje dezinformacija.

Zbog toga sam to ‘tvitovao’, da bi se svi malo stišali. Nisam imao nijednu ponudu da odem, nisam čak ni otvorio mogućnost da mi neko pošalje ponudu da je čujem. Doneo sam odluku da dođem ovde i da završim sezonu na najbolji način na koji možemo i čvrsto sam ostao uz nju - zaključio je Kampaco za Meridian sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading