SMRT JUTJUBERA ŠOKIRALA SLAVNOG KOŠARKAŠA: Štimac objavio EMOTIVNU I POTRESNU poruku (VIDEO)

Autor:

Sport

23.05.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnjeg reprezentativca Srbije potrešen.

SMRT JUTJUBERA ŠOKIRALA SLAVNOG KOŠARKAŠA: Štimac objavio EMOTIVNU I POTRESNU poruku (VIDEO)

Foto: youtube.com/Mirko Rasic/Starsport

Poznati jutjuber i automehaničar Mirko Rašić (33) nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali. 

Republika

Foto: youtube.com-Mirko Rasic

Mirko Rašić

Mirko je radio ono što je zaista voleo i trudio se da bude najbolji u tome. Njegovo nesebično deljenje stručnog znanja i način interpretacije na mrežama privukao je veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile u jako kratkom roku. Jedan od njih bio je i proslavljeni košarkaš Vladimir Štimac.

Nekadašnjeg reprezentativca Srbije ova vest ostavila je u šoku. Štimac je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio video sa Mirkom Rašićem uz emotivnu poruku.

 

 

- Ne! A trebali smo zajedno da nađemo Golfa i da ga sredimo! Ne želim da je ovo istina i molim se Bogu da je samo ružan san! Spontan i dobar čovek sa razumevanjem prema drugima, moj brat te je toliko cenio i poštovao, a i ti si njemu učinio, odložio si početak emisije da bi on stigao da dođe i da te upozna. Neka te anđeli čuvaju. Jedno je sigurno gore im se kola neće kvariti jer imaju tebe! Otisao si u nebeski servis! Moje duboko saučešće porodici i prijateljima. Napustio nas je dobar i pošten čovek! Večna ti slava - napisao je Vladimir Štimac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading