ŽURKA SRPSKIH VELIKANA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Đoković EMOTIVNO čestitao Jokiću plasman u veliko finale! (FOTO)

Autor:

Sport

23.05.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski asovi dominiraju svetskim sportom, oglasio se Nole posle Nikolinog podviga.

ŽURKA SRPSKIH VELIKANA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Đoković EMOTIVNO čestitao Jokiću plasman u veliko finale! (FOTO)

Foto: Tanjug-AP

Maestralni Nikola Jokić uveo je Denver u istorijsko NBA finale, a čestitka Somborcu stigla je od najboljeg igrača u istoriji tenisa Novaka Đokovića.

Nole je na svom Instagram profilu podelio "stori" sa videom završnice četvrte utakmice protiv Lejkersa uz dve reči - "Porodica" i "MVP".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/djokernole

Novak čestitao Nikoli vanserijski uspeh

Popularni Džoker je, nakon plasmana u finale govorio upravo o Đokoviću, a sunarodnik je rešio da mu se revanšira, pošto mu je odao priznanje putem društvenih mreža.

Nagetsi slove za apsolutne favorite za osvajanje titule, a još uvek čekaju protivnika u velikom finalu. Majami vodi sa 3:0 protiv Bostona, kome se smeši metla, a već su poznati i termini finalnih utakmica.

Sa druge strane, Novak se priprema za nastup na Rolan Garosu, koji počinje 28. maja, a na kome ima priliku da osvoji 23. grend slem titulu, čime bi pretekao Španca Rafaela Nadala na "večnoj listi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading