POSLE BLAMIRANJA U KAUNASU! Barselona povukla ŠOKANTAN potez!

Autor:

Sport

21.05.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski gigant je potpuno podbacio na fajnal-foru u Litvaniji.

POSLE BLAMIRANJA U KAUNASU! Barselona povukla ŠOKANTAN potez!

Foto: Starsport

Šarunas Jasikevičijus

Košarkaši Barselone doživeli su nezapamćenu blamažu u Kaunasu, pošto su ubedljivo poraženi i u meču za treće mesto od Monaka.

Tim Saše Obradovića održao je lekciju Šarasovim izabranicima i dobio "malo finale", dok su Kataloncima ostale samo brige.

Došla je Barsa na fajnal-for kao najveći favorit, uz Olimpijakos, za osvajanje dugo čekane titule, međutim, poklekli su već na startu i ispali od omraženog rivala Real Madrida.

Očekivalo se da će se iskupiti u borbi za plasman, međutim, ni protiv "kneževa" nisu ličili na sebe, pa je Monako to iskoristio i deklasirao Katalonce.

- Veliko razočarenje za mene - rekao je Jasikevičijus na konferenciji za medije.

Foto: Starsport

 

Odmah posle neuspeha, ekspedicija Barselone spakovala je kofere i napustila Litvaniju, ne želeći da prisustvuje finalnom meču između pirejskih crveno-belih i Madriđana.

Prema rečima tim-menadžera i proslavljenog asa Barse Huana Karlosa Navara, ostanak Jasikevičijusa na klupi se i dalje razmatra:

- Bez sumnje, to je opcija. Kao što smo i ranije pričali, pričaćemo na kraju sezone. Sada se okrećemo ACB ligi koja je veoma važna. Kada to bude gotovo, pričaćemo - dodao je Navaro.

Sigurno da se nijedan navijač Barse nije nadao ovakvom "pomračenju" u mečevima kada je bilo najvažnije da se Katalonci pokažu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading