OGLASIO SE TRENER BUDUĆNOSTI! Mijović poslao MOĆNU PORUKU pred gostovanje Zvezde MeridianBet u Podgorici!

Autor:

Sport

20.05.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Morači" potpuno drugačije nego u Pioniru, najavljuje šef struke Budućnosti.

OGLASIO SE TRENER BUDUĆNOSTI! Mijović poslao MOĆNU PORUKU pred gostovanje Zvezde MeridianBet u Podgorici!

Foto: Starsport

Petar Mijović

Košarkaši Crvene zvezde MeridianBet u utorak od 20 časova protiv Budućnosti u "Morači" imaju prvu meč loptu za plasman u finale AdmiralBet ABA lige, a trener Podgoričana Petar Mijović očekuje radikalno drugačije izdanje svojih izabranika.

Strateg plavih se jošjednom osvrnuo na debakl u Pioniru u prvom susretu polufinalne serije - 93:55.

- Vrlo je važno da shvatimo da se u Beogradu desio težak poraz, razlika koja sigurno nikome nije prijatna. Način na koji smo odigrali, način na koji smo odgovorili na Zvezdinu agresiju, na osnovni kvalitet koji oni imaju, sve je to otišlo u pravcu kojim nismo ni najmanje zadovoljni. Međutim, to je na kraju 1:0 u seriji, pobeda od pola koša ili pobeda 38 razlike, sve se to broji 1:0 - rekao je Mijović, a potom je dodao:

Radili smo dosta stvari ispod ozbiljnog nivoa, prevashodno tu mislim na igru u odbrani, na odgovornost prema tranzicionoj odbrani u prvom redu, gde apsolutno nismo odradili dobar posao u situacijama jedan na jedan u završecima njihovih napada, gde smo i na bekovskim i unutrašnjim pozicijama gubili ljude kroz situacije jedan na jedan. Oni su to znalački iskoristili, uveli utakmicu u apsolutnu kontrolu i na kraju više nego zasluženo dobili.

Trener najtrofejnijeg crnogorskog kluba poslao je jasnu poruku igračima pred okršaj sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Mi moramo da odgovorimo prevashodno fizički mnogo bolje nego što je to bio slučaj u Beogradu, da izađemo mnogo hrabrije, da izađemo intenzivnije i da pokušamo da odigramo dobar meč, otvoren meč u kojem želimo da tražimo svoje šanse za pobedu - naveo je Mijović, pre nego što je zaključio:

Zvezda MeridianBet je svoju snagu, talenat i kvalitet koji ima pokazala u prvom meču. Na nama je da pokušamo da taj kvalitet umanjimo. Za to će nam biti potrebna izuzetna fokusiranost, izuzetna koncentracija, nakon toga intentizet i energija ne bi li u tom delu parirali Zvezdi MeridianBet. A, ako u tom delu uspemo da pariramo, onda mislim da možemo da postavimo bazu za dobro odigran meč i na kraju da ih poremetimo u nameri da ovde slave, a da sa druge strane učinimo sve da zaštitimo domaći teren i da damo sve od sebe da se serija vrati u Beograd - jasan je Mijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading