BIO JE UBEĐEN U TRIJUMF: Barcokas otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu!

Autor:

Sport

19.05.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki velikan plasirao se u finale elitnog takmičenja.

BIO JE UBEĐEN U TRIJUMF: Barcokas otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu!

Foto: Starsport

Košarkaši Olimpijakosa su prvi finalisti Evrolige, pošto su savladali ekipu Monaka sa 76:62. Gledali smo nestvaran duel u Kaunasu, koji su obeležile velike serije obe ekipe, a epilog je to da ćemo grčku ekipu gledati u meču za trofej.

Atinjani su posle prvog poluvremena imali minus 12, dobili su treću deonicu sa neverovatnih, ali istinitih 27:2, a zatim su mirno priveli meč kraju

Svoje utiske nakon velikog uspeha izneli su kapiten i trener Olimpijakosa - Kostas Papanikolau i Jorgos Barcokas.

- Bio je ovo timski napor, rekli smo na poluvremenu da moramo da igramo bolju odbranu. Ovo je bila tipična naša igra u drugom poluvremenu – iz dobre odbrane nam se sve otvorilo, počeli su da ulaze i šutevi. Hvala navijačima na podršci, zbog njih radimo ovo. Znam da je teško doći do Kaunasa, verujem da će ih biti još više u nedelju - rekao je Kostas Papanikolau.

Trener grčkog tima Jorgos Barcokas kaže da je bio miran na poluvremenu iako je njegov tim bio na -12.

- Treća četvrtina je bila jedna od najboljih defanzivih četvrtina, ništa im nismo dozvolili – pritisak, strana pomoći, defanzivni skok, sve je funkcionisalo. Na poluvremenu samo bio potpuno miran i rekao sam samo igračima da moramo da se smirimo i da igramo svoju igru, pošto smo u prvom poluvremenu promašili devet bacanja i mnogo polaganja. To je bila moja osnovna poruka - rekao je Barcokas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading