OSTAO BEZ REČI: Obradović NEMA objašnjenje za jednu od NAJGORIH četvrtina u istoriji Evrolige!

Autor:

Sport

19.05.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak na trenutak zanemeo.

OSTAO BEZ REČI: Obradović NEMA objašnjenje za jednu od NAJGORIH četvrtina u istoriji Evrolige!

Foto: Starsport

Saša Obradović

Košarkaši Olimpijakosa su prvi finalisti Evrolige, pošto su savladali ekipu Monaka sa 76:62. Gledali smo nestvaran duel u Kaunasu, koji su obeležile velike serije obe ekipe, a epilog je to da ćemo grčku ekipu gledati u meču za trofej.

Atinjani su posle prvog poluvremena imali minus 12, dobili su treću deonicu sa neverovatnih, ali istinitih 27:2, a zatim su mirno priveli meč kraju

Svoje utiske nakon meča izneo je trener Monaka Saša Obradović.

- Nemam objašnjene za ono što se dešavalo u trećoj deonici. Olimpijakos jeste pojačao stepen agresivnosti, a mi smo delovali uplašeno. Ne znam da objasnim šta se desilo. Možda je u pitanju neiskustvo, jer smo mi prvi put na finalnom turniru, a Olimpijakos je već osvajao trofeje u elitnom takmičenju - naglasio je trener Monaka Saša Obradović pa nastavio:

- Prvo poluvreme smo odigrali odlično, držali smo se dogovora, kontrolisali dešavanja na parketu, imali dvocifrenu prednost. Usledila je treća deonica, o kojoj zaista ne mogu ništa više da kažem. Postigli smo samo dva poena, srljali smo iz greške u grešku, dozvoljavali lake poene sa druge strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading