ISTINA IZAŠLA NA VIDELO: Alekseja Šveda pretukli zbog kladionice!

Autor:

Sport

19.05.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odjednom su me počeli udarati s leđa po nogama i po glavi. Ničeg se više ne sećam, odmah sam prevezen u bolnicu."

ISTINA IZAŠLA NA VIDELO: Alekseja Šveda pretukli zbog kladionice!

Foto: Starsport

Aleksej Šved

Košarkaš moskovskog CSKAAleksej Šved, uspešno se oporavlja nakon brutalnog premlaćivanja koje je doživeo početkom meseca. "Armejci" prvi put u istoriji VTB lige nisu ušli u finale, a upravo je zbog poraza u polufinalu od Lokomotive Kubanj iskusni bek bio meta petorice huligana.

 

 

- Pretrpio sam teške povrede, ali oporavak ide dobro. Imao sam kontuziju mozga, hematom, vazduh je ušao u frakturu lobanje, a još uvek ne čujem dobro na levo uho - ispričao je Šved, kojeg su iz bolnice otpustili 9. maja, osam dana nakon napada.

Službena istraga o napadu je u toku, a Šved je rekao da zna i razlog zbog koga je pretučen. On tvrdi da su ga napali ljudi koji su se kladili na CSKA i izgubili velik novac zbog tog poraza.

- Ti momci koji su se kladili na našu pobedu i izgubili novac su naleteli na mene nakon utakmice i počeli su da me vređaju. Opkolili su moju suprugu i mene, a onda ih je došlo još, pa nismo mogli da pobegnemo. Odjednom su me počeli udarati s leđa po nogama i po glavi. Ničeg se više ne sećam, odmah sam prevezen u bolnicu - rekao je Šved, kojem je dijagnostikovana retrogradna amnezija.

Iako su ruski mediji počeli da agađaju da li ovo znači i kraj Švedove sjajne karijere, on je to demantovao.

- Osećam se bolje, vratiću se igrati sledeće sezone, neću prekinuti karijeru - poručio je Šved, nekada jedan od najboljih košarkaša Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading