SVE JE SPREMNO ZA POVRATAK U ISTANBUL: Neočekivan potez - preuzima Efes!

Autor:

Sport

19.05.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Bosforu ga neće sačekati lak posao pošto će sasvim sigurno biti veliki broj promena u igračkom kadru, pre svega je upitan status Vasilija Micića.

SVE JE SPREMNO ZA POVRATAK U ISTANBUL: Neočekivan potez - preuzima Efes!

Foto: Starsport

Došao je kraj ere Ergina Atamana na klupi Efesa. Posle dve titule šampiona Evrope i razočaravajuće tekuće sezone, došlo je vreme za rastanak. Već je poznato da će temperamentni Turčin otići na klupu Panatinaikosa, dok će po svemu sudeći na njegovo mesto doći dugogodišnji učenik Željka Obradovića, Erdem Džan.

 

 

Džan je sedam godina bio uz trofejnog tručnjaka kada je predvodio Fenerbahče, a sada je samostalno imao izvanrednu sezonu na klupi Turk Telekoma iz Ankare sa kojim je dogurao do finala Evrokupa gde je izgubio od Gran Kanarije.

Pre odlaska u Turk Telekom gde je prvi put bio glavni trener, radio je više od 10 godina kao asistent, prvo kod Nevena Spahije, potom već pomenutog Obradovića, zatim i Igora Kokošokva. Imao je i epizodu u NBA ligi kada je bio deo stručnog štaba Jute kod Kvina Snajdera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sasa

20.05.2023 09:04

Stvarno imate vrhunske fore