DURENT "SPUŠTA LOPTU" POSLE INCIDENTA: Oglasio se lider Finiksa - "To nije bilo ništa ozbiljno!"

Autor:

Sport

10.05.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je eskalirala krajem treće deonice.

DURENT "SPUŠTA LOPTU" POSLE INCIDENTA: Oglasio se lider Finiksa - "To nije bilo ništa ozbiljno!"

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Durent

Košarkaši Denvera poveli su sa 3:2 protiv Finiksa u polufinalu plej-ofa Zapada, a peta utakmica ostaće upamćena po sukobu dva superstara - Nikole Jokića i Kevina Durenta.

Incident je viđen u finišu treće četvrtine, kada je trener Sansa Monti Vilijams okupio svoje igrače, kako bi nacrtao akciju koja će se igrati u narednom napadu. Jokić je prišao kako bi video šta gosti iz Arizone spremaju, a onda ga je krilni igrač gostujućeg tima odgurnuo.

Ipak, posle utakmice se oglasio Kevin Durent, koji je odlučio da smiri strasti svojom izjavom.

 - To nije bilo ništa. Ništa ozbiljno. Bili su uzbuđeni, vodili, a mi smo pokušavali da nacrtamo neke stvari i znate kako to ide. Nije bilo ništa - rekao je Kevin Durent.

Njegovo mišljenje nije delio trener Finiks Sansa Monti Vilijams.

 - Liga mora da vidi šta će da radi sa ovim situacijama. Ima previše gluposti u NBA kada je to u pitanju. Svi to rade. Trebalo bi da bude kao pisano pravilo da ne bi trebalo da dođete do nečijeg okupljanja, ali svi u ligi to rade. Nekako je glupo - rekao je trener Finiks Sansa Monti Vilijams. 

Podsetimo, pobedom u ovom duelom, ekipa Denvera je stigla na korak do plasmana u finale, a priliku da to obezbede će imati u noći između četvrtka i petka, kada će se od 04:00 odigrati šesti duel u Arizoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading