DURANTELA, GDE JE LOPTA? Jokićeva asistencija BACILA komentatora u TRANS! Poslušajte njegovu REAKCIJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.05.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiks je dobio treću utakmicu protiv Denvera i smanjio u seriji, pa je sada ukupan rezultat 2:1 u korist Nagetsa.

DURANTELA, GDE JE LOPTA? Jokićeva asistencija BACILA komentatora u TRANS! Poslušajte njegovu REAKCIJU! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Fenomenalni Nikola Jokić će po mnogo čemu pamtiti gostovanje u Arizoni. Ne samo što je bio najbolji u poraženom timu sa 32 poena i po 17 skokova i dodavanja, zatim izjednačio rekord Vilta Čembrlena, već je u jednom napadu dobio udarac u međunožje od Kamerona Pejna.

Taj detalj su i u komšiluku prokomentarisali neuobičajenim naslovom, ali detalj koji je obeležio meč svakako je bilo dodavanje "Džokera" bukvalno "kroz uši" Kevinu Durantu.

Ni TV komentator nije ostao imun na Nikolinu asistenciju, pa je posle dodavanja srpskog reprezentativca ostao u transu i na jedinstven način prokomentarisao majstorijiu Srbina.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Finiks je do pobede vodio Devin Buker sa 47 poena, osam manje dodao je "Durantela", dok je kod Nagetsa najefikasniji bio Džamal Marej sa 32 koševa, međutim, Jokić je imao daleko bolji indeks korisnosti od Kanađanina.

Sansi će u noći između nedelje i ponedeljka ponovo ugostiti Denver, a plasman u finale Zapadne konferencije izboriće ekipa koja prva dođe do četiri pobede.

U drugom polufinalu sastaju se Golden Stejt i Lejkersi, dok je u tom okršaju trenutno 1:1, posle dva meča u San Francisku. Serija se sada seli u Kaliforniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading