HRVATI SMISLILI URNEBESAN NASLOV O JOKIĆU! Pominju udarac u međunožje! Evo šta o ISTORIJSKOM tripl-dablu kaže Srbin!

Autor:

Sport

06.05.2023

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver nije uspeo da izbegne poraz u Arizoni, ali je Nikola Jokić pružio blistavu partiju sa 30 poena i po 17 skokova i asistencija.

HRVATI SMISLILI URNEBESAN NASLOV O JOKIĆU! Pominju udarac u međunožje! Evo šta o ISTORIJSKOM tripl-dablu kaže Srbin!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić u dresu Denvera

Meč je obeležio detalj kada je Jokić dobio udarac u međunožje, a veliku polemiku javnosti izazvala je odluka sudija koji nisu svirali ni običan, a kamoli nesportski faul ili tehničku grešku.

Somborca je sredinom poslednje četvrtine rukom na "nezgodno mesto" udario Kameron Pejn, a u moru naslova koji su se pojavili izdvaja se jedan iz Hrvatske, tačnije portala "24.sata."

Hrvati su takođe bili iznenađeni, napisavši u tekstu da Srbin nije dobio čak ni faul, iako su arbitri geldali spornu situaciju na video snimku. Uprkos tome što je Pejnova ruka bila u neprirodnom polođaju, izostale su i namerna i tehička greška.

- Jokić dobio udarac u "Jokiće" pa odigrao maestralnu partiju: Na utakmicu od istorije NBA lige - pisalo je u naslovu hrvatskog medija.

Foto: printscreen/24sata.hr

 

Najbolji igrač Denvera je posle meča na konferenciji za medije istakao da zna u čemu je problem.

- Mi znamo šta je problem i znamo koga moramo da zaustavimo, ali oni su talentovani igrači i rekao bih da su Devin Buker i Kevin Durent najbolji poenteri u ligi, mogu da kreiraju prostor za šut. Čak i kada ih udvojite oni pronađu način da poentiraju. Pogađaju i teške šuteve, ali smo mi imali svoje šanse i verujemo u to što radimo pa se nadamo da ćemo u nedelju biti bolji. Pejn ih je gurao da igraju brže i imali su neke otvorene šuteve i polaganja, a mi smo te neke stvari i očekivali, nisu nas baš iznenadili jer smo očekivali da odigraju ovako - rekao je Jokić.

Naredni meč između Nagetsa i Sansa, četvrti po redu, igra se ponovo u Arizoni, u noći između nedelje i ponedeljka, od dva časa posle ponoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading