NBA SKINULA KAPU PRED SRBINOM! "Džoker" URADIO nešto što NIKO pre njega NIJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.05.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera poraženi su u Arizoni od Finiksa, ali je Nikola Jokić pružio birljantnu partiju.

NBA SKINULA KAPU PRED SRBINOM! "Džoker" URADIO nešto što NIKO pre njega NIJE! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Srpski centar je meč završio novim tripl-dablom u karijeri i na kraju meča zabeležio 30 poena, uz po 17 skokova i asistencija za 42 minuta provedena u igri.

Čelnici NBA "skinuli su kapu" najboljem igraču Denvera, koji je sa još jednim trocifrenim učinkom ispisao istoriju najjače lige na svetu.

Naime, Jokić je postao prvi košarkaš od osnivanja takmičenja sa najmanje 25 poena i po 15 skokova i asistencija na jednoj utakmici plej-ofa!

"Džoker" je bio najbolji u porazu Nagetsa, a do tripl-dabla je došao u 36. minutu, dok je do poslednjeg zvuka sirene upisao nestvarne brojke.

Istovremeno, za Nikolu su ove asistencije i lični rekord kada je u pitanju plej-of, dok se sa tim novim tripl-dablom izjednačio sa legendarnim Viltom Čemberlenom.

Sada mu nedostaje samo još jedan trocifreni učinak da opet ispiše istoriju i novo poglavlje NBA lige.

Inače, Denver vodi u seriji protiv Finiksa sa 2:1, a naredni meč se ponovo igra u Arizoni. Termin je u noći između nedelje i ponedeljka, od dva časa po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading