DA LI ĆE OVO POMOĆI PARTIZANU? Real DESETKOVAN u majstorici!

Autor:

Sport

05.05.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši madridskog Reala dočekaće u sredu Partizan (21.00), u majstorici Top 8 faze Evrolige.

DA LI ĆE OVO POMOĆI PARTIZANU? Real DESETKOVAN u majstorici!

Foto: Starsport

Valter Tavares, Najdžel Vilijams-Gos i Mario Hezonja

Nisu uspeli košarkaši Partizana da iskoriste dve "meč lopte" i pred svojim navijačima obezbede plasman na fajnal-for, ali će imati i treću priliku za to.

Doduše, ovog puta u Madridu, a da li će i treća biti sreća u prestonici Španije za crno-bele, znaće se u sredu negde oko 23 časa, kada se bude završila serija između dva bivša šampiona Evrope.

Real u petoj utakmici, ipak, neće moći da računa na Gabrijela Deka, koji se povredio u Areni prilikom jednog duela.

Argentinac je na štakama napustio najveću dvoranu na Balkanu, ali su Madriđani uveravali da će biti spreman za odlučujući meč kroz osam dana.

Republika

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Dek nije igrao ni u trećoj utakmici zbog suspenzije i sukoba na terenu, a sada će propustiti i peti okršaj sa Obradovićevim timom.

Inače, on se povredio u 37. minutu pošto je Zek Ledej pokušao da prekine pas gostiju i zastao, udario u Deka, dok je njegovo koleno otišlo u kontra smer od prirodnog položaja.

Partizan je dobio prvi meč trojkom Kevina Pantera, dok je u drugom slavio posle opšte tuče, pa je utakmica registrovana posignutim rezultatom u vreme prekida 90:85.

Posle toga je Gabrijel pao, a bolna grimasa je objasnila celu situaciju i težinu povrede.

Na sajtu kluba iz Madrida se navodi da je u pitanju ruptura ligamenata kolena i da ga čeka pauza, pa je teško očekivati da Argentinac istrči na parket u sredu na majstoricu plej-of serije koja odlučuje o putniku na fajnal-for u Kaunas.

Dek je bio među najboljim igračima Reala od početka serije sa Partizanom. Naročito u prvoj utakmici kada je sa 24 poena umalo doneo pobedu Madriđanima.

Potom se na drugom meču uklopio u sivilo čitavog tima sa osam koševa, da bi zbog učestvovanja u tuči propustio treći duel zbog suspenzije, a u četvrtak veče u Beogradu je ubacio 14 poena pre nego što se povredio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading