ŠPANCI VELIČAJU POBEDU REALA! Evo kako su LIKOVALI zbog brejka Madriđana u Areni!

Autor:

Sport

05.05.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuticajniji španski medij diže u nebesa igru izabranika Ćus Matea u Areni i veliku pobedu nad Partizanom.

ŠPANCI VELIČAJU POBEDU REALA! Evo kako su LIKOVALI zbog brejka Madriđana u Areni!

Foto: Twitter/Printscreen/KK Partizan Mozzart Bet

Detalj iz "Wizink Centra"

Najtrofejniji evropski klub je pobedio Partizan u krcatoj Areni sa 85:78 i uspeo da izjedači u Top 8 fazi, vrativši prednost domaćeg parketa, te će pred svojim navijačima u majstorici (sreda, 21) tražiti plasman na fajnal-for.

Tim povodom najuticajniji španski medij "Marka" je posvetila tekst Realu i njihovom duplom brejku u Beogradu.

- U džungli postoji samo jedno pravilo. Kada je lav, kralj, gladan - on jede, jasna je aluzija na ambijent u Areni i Realovu ulogu kralja životinja u borbi "za goli život" sa Partizanom - piše u tekstu "Marke".

Autor dalje navodi da je tim Ćus Matea na parketu crno-belih pokazao najbolju verziju sebe.

- Pred Realom je bio zadatak od vitalnog značaja, koji je ekipa ispunila u najtežem momentu sezone, na najvećem izazovu, u njihovom omiljenom takmičenju. Real je imao beskonačno života kada je to bilo potrebno. Izvukao je kandžu i izjednačio posle 0-2 protiv Partizana u Beogradu. Bila je ovo jedna od vežbi opstanka koja svaki tim čini jačim. To je novo lice Madriđana posle četiri dana u Beogradu i može značiti prekretnicu u sezoni - navodi dalje autor teksta.

Foto: Starsport

trener Željko Obradović i košarkaš Reala Mario Hezonja

U gro plan istaknut je centar Valter Tavares koji je bio najbolji pojedinac treće utakmice, ali i četvre.

- Prvi od svih bio je Tavares. Sve su pokušali da ga zaustave, ali on je uvek bio iznad svih čuvara, sa dve magične partije. Sa 26+11 u prvoj i 15+7 u drugoj utakmici uništio je Lesora i Smailagića - objavila je "Marka".

Na kraju teksta navodi se da su Madriđani pokazali šampionski DNK.

- Serija koja je u jednom trenutku, u košarkaškom smislu, pala u drugi plan zbog tuče igrača u drugoj utakmici, sada je baš ono štio su svi želeli. Gledamo vrhunsku košarku. Real je u razmaku od dve nedelje od haotičnog i letargičnog tima postao kompetitivan sastav, srčan, energičan. Možda je to DNK rotacije koja daje rezultate. Svi igrači shvataju značaj meča, značaj kluba i takmičenja, i pokazali su zube - zaključuje "Marka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading