GOVOR OD KOG ZASTAJE DAH: Panter održao lekciju saigračima i bacio grobare u TRANS!

Autor:

Sport

05.05.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne reči Partizanovog kapitena.

GOVOR OD KOG ZASTAJE DAH: Panter održao lekciju saigračima i bacio grobare u TRANS!

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Kevin Panter posle pobede protiv Zvezde

Košarkaši Real Madrida su savladali ekipu Partizana sa 85:78 (27:15, 18:27, 16:13, 24:23) i time izjednačili na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Crno-beli nisu uspeli da pobede u dve utakmice u Beogradu, pa će prolaz dalje morati da traže u Madridu, gde su i stigli do prednosti i dva brejka na startu.

Ipak, treba napomenuti da je Partizan na ove dve utakmice bio lišen pomoći Kevina Pantera, kapitena i najboljeg igrača ekipe, koji je odradio dva meča suspenzije i biće na raspolaganju u majstorici.

Foto: Starsport

Kevin Panter i Željko Obradović

Posle drugog poraza od Reala, upravo kapiten "parnog valjka" nije dozvolio svojim saigračima da klonu, već ih je sakupio i održao govor, sa ciljem da im podigne moral pred ključnu bitku u Madridu.

- Glave gore, što su nam glave spuštene. Imali smo ih, imali smo dve šanse, s**bali smo stvar, ali nema tuge, šta imamo sada da tugujemo. Imamo još jednu utakmicu - kazao je Panter i onda upitao "ko je najbolji?".

Na to pitanje su svi u glas odgovorili.

- Partizan! - uzviknuli su ostali.

Majstorica će biti odigrana u španskoj prestonici, a pobednik će izboriti plasman u Kaunas, na završni turnir Evrolige, gde u polufinalu čeka ekipa Barselone.

Podsetimo, ekipa Reala će u ovom meču nastupiti bez Geršona Jabuselea, koji je kažnjen sa pet utakmica neigranja, a takođe neće igrati ni Gabrijel Dek, koji je sinoć doživeo težu povredu kolena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading