KOŠARKA JE POBEDILA: Hanga poslao DIRLJIVU poruku posle okršaja sa Partizanom!

Autor:

Sport

05.05.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani su uspeli da izbore i petu utakmicu.

KOŠARKA JE POBEDILA: Hanga poslao DIRLJIVU poruku posle okršaja sa Partizanom!

Foto: Starsport

Adam Hanga

Košarkaši Reala iz Madrida su savladali Partizan sa 85:78, u drugoj utakmici u beogradskoj Areni, čime su izjednačili rezultat na 2:2, a samim tim i izborili majstoricu, koja će biti odigrana u Madridu.

Jedan od igrača koji je vodio Madriđane do pobede je bio Adam Hanga, koji je postigao 15 poena, doduše sve u prvom poluvremenu.

Posle meča se Mađar oglasio, a istakao je da je njegov tim odigrao dosta bolje u ove dve utakmice.

- Mislim da smo promenili odbranu, odigrali smo dosta bolje u ove dve utakmice. Imali smo disciplinu u napadu, generalno, prve dve utakmice smo primili po 100 poena, a danas samo 70. Ovako moramo da igramo. Došli smo da pokušamo da izjednačimo seriju, sada znamo šta nas čeka. Izgubili smo utakmicu, ali znamo da je teško pobediti Partizan tri puta zaredom - rekao je Hanga.

Zatim se osvrnuo na užasne vesti iz Srbije.

- Pa… Pre svega, znam koliko je teška situacija u Srbiji, saučešće i saosećanje ide sa familijama, ali mislim da su svi ljudi pogođeni, čak i mi. Ovakve stvari ne treba da se dešavaju, znam da je ova utakmica bila teška za sve. Nama je teško i ono što se desilo posle druge utakmice, morali smo da se fokusiramo na utakmicu, da se vratimo košarci i da „ohladimo glavu“, mislim da smo odradili dobar posao. Važno je da je košarka pobedila - dodao je Hanga.

Foto: Starsport

Adam Hanga, košarkaš Reala

Za kraj, istakao je da njegova ekipa dosta lako izgubila prednost domaćeg terena, ali da je sjajnom borbom to uspela da povrati.

- Igrali smo čitave sezone da imamo prednost domaćeg terena, ali smo to ispustili veoma lako. Došli smo da se borimo i vratili smo to, uvek kažem, sledeća utakmica je uvek najteža. Imamo utakmicu u Ligi, igramo protiv Malage koja je osvojila Kup, a onda igramo s Partizanom gde se vraća Panter. Njihov napad će biti drugačiji, moramo to pripremiti, ali se nadam da ćemo s navijačima to prebroditi - zaključio je Hanga.

Podsetimo, majstorica je na programu u sredu u Madridu, od 21 čas, a pobednik će izboriti pravo nastupa na F4 turniru, gde u polufinalu čeka Barselona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading