KATASTROFA ZA REAL: Španci bez jednog od najboljih u PETOJ UTAKMICI!

Autor:

Sport

04.05.2023

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac se povredio na tri minuta do kraja.

KATASTROFA ZA REAL: Španci bez jednog od najboljih u PETOJ UTAKMICI!

Foto: Starsport

Povreda Gabrijela Deka

Košarkaši Real Madrida su savladali ekipu Partizana sa 85:78 (27:15, 18:27, 16:13, 24:23) i time izjednačili na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Goste iz Madrida je do pobede predvodio Valter Tavares, sa 15 poena i sedam skokova, a isti poenterski učinak je imao i Adam Hanga. Jedan manje su dodali Gabrijel Dek i Džanan Musa.

Ipak, u finišu meča, Madriđani su doživeli katastrofu, pošto je Dek, jedan od najboljih igrača Reala, doživeo tešku povredu kolena.

On je posle faula Zeka Lideja ostao da leži na zemlji, a zatim je iznesen iz hale, pošto je povreda očigledno teže prirode, a prema rečima Ćusa Matea, nećemo ga gledati u petoj utakmici.

- Morali smo do kraja da se borimo… tužan sam jer se povredio Gabi Dek, ne znam kakav je stepen povrede, ali izgleda da će biti duža pauza - smatra Mateo.

Foto: Starsport

Gabrijel Dek u duelu sa Kevin Panterom

Jasno je da je ovo ogroman udarac za Real i nešto što će Partizanu dosta pomoći u pohodu na pobedu u petom meču i plasman na završni turnir. Podsećamo, za Špance neće igrati ni Geršon Jabusele.

Majstorica će biti odigrana u španskoj prestonici, a pobednik će izboriti plasman u Kaunas, na završni turnir Evrolige, gde u polufinalu čeka ekipa Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading