NEKOLIKO SATI PRED MEČ SA PARTIZANOM! Oglasio se Džanan Musa! Kako će grobari REAGOVATI?

Autor:

Sport

04.05.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Reala Džanan Musa uputio je saučešće porodicama ubijenih osnovaca u masakru koji se desio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

NEKOLIKO SATI PRED MEČ SA PARTIZANOM! Oglasio se Džanan Musa! Kako će grobari REAGOVATI?

Foto: Starsport

Duel Smailagića i Muse

Košarkaši Partizana i Reala od 20.30 časova igraju četvrti meč Top 8 faze Evrolige, a crno-belima pobeda garantuje prolazak u polufinale.

Oči španske javnosti biće uprte u Džanana Musu, koji u prethodna tri duela nije bio na visini svojih partija, zbog čega je bio izložen kritikama tamošnjih medija.

Nekadašnji igrač Cedevita Olimpije je, poput svih sportista širom sveta, bio šokiran jezivom tragedijom koja se dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je maloletni K.K. usmrtio osmoro đaka i pripadnika obezbeđenja, dok je ranio sedmoro osoba, među kojima je bila i jedna nastavnica.

As Madriđana je zbog toga, samo nekoliko sati pred duel sa crno-belima, ostavio poruku saučešća porodicama nastradalih i na društvenim mrežama napisao:

Foto: printscreen/instagram

Objava Džanana Muse

- Duboko žaljenje zbog svega što se desilo u Beogradu. Od moje porodice i mene iskreno saučešće za sve žrtve ovog stravičnog čina - oglasio se Džanan Musa, koji je uputio poruku javnosti:

- Čuvajmo svoju decu i učimo ih lepim i pravim vrednostima - konstatovao je Musa.

Inače, košarkaš Reala je u utorak tokom trećeg susreta, bio izložen žestokim uvredama navijača Partizana, pa ostaje da se vidi kakva će biti reakcija grobara u večerašnjem okršaju.

Izabranici Željka Obradovića vode protiv "kraljevskog kluba" sa 2:1 u pobedama i eventualnim trijumom u ovom okršaju izborili bi plasman na fajnal-for, gde ih čeka Barselona kao prvi učesnik Završnog turnira Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading