PROVOKATOR SE OGLASIO! Ljulj NAPRAVIO HAOS u Madridu, a posle pobede u Beogradu poslao KRATKU PORUKU!

Autor:

Sport

03.05.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Reala bio je jasan.

PROVOKATOR SE OGLASIO! Ljulj NAPRAVIO HAOS u Madridu, a posle pobede u Beogradu poslao KRATKU PORUKU!

Foto: Starsport

Serhio Ljulj i Džejms Naneli

Nije uspeo Partizan da savlada Real treći put uzastopno.

Posle dva trijumfa u Madridu, crno-beli su poraženi (80:82) u fenomenalnoj atmosferi koju su navijači u beogradskoj Areni napravili, a u četvrtak će imati drugu "meč loptu" za plasman na fajnal-for.

Četa Željka Obradovića bila je oslabljena pošto su izostali kapiten Kevin Panter i francuski centar Matijas Lesor, ali je i pored toga bila blizu trijumfa.

Pao je Partizan u neizvesnoj završnici, a po završetku utakmice oglasio se i Serhio Ljulj, čovek koji je sve "zakuvao" na drugom meču u Madridu. Ljulj je tada krvnički udario Pantera i započeo haos, a sada je na svom Tviter nalogu poslao jasnu i kratku poruku.

- 1:2 - napisao je Serhio Ljulj uz svoju fotografiju.

 

 

Nema sumnje da provokator želi seriju da vrati u Madrid, te da na domaćem terenu pokuša da stigne do plasmana na fajnal-for, a da li će u tome i uspeti ostaje da se vidi.

Ljulj je u Beogradu igrao nešto manje od sedam minuta i bio je bez učinka. Nije se upisao u strelce, nije zabeležio niti jedan skok ili asistenciju.

Podsetimo, Partizan trenutno vodi sa 2:1 u seriji protiv Real Madrida, a priliku da završi posao i plasira se na fajnal-for imaće u četvrtak od 20.30 u beogradskoj Areni. Ako crno-beli ne slave, serija se vraća u Madrid gde će se odigrati meč odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading