IGRAČI REALA NISU PRLJAVI KOŠARKAŠI: Bivše krilo Madriđana ŠOKIRALO svojom izjavom!

Autor:

Sport

02.05.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ističe da su Ljulja i Jabuselea ponele emocije, ali da u tome ne vidi ništa neobično.

IGRAČI REALA NISU PRLJAVI KOŠARKAŠI: Bivše krilo Madriđana ŠOKIRALO svojom izjavom!

Foto: www.profimedia.rs

Tuča košarkaša Reala i Partizana

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Real Madrida u trećem meču četvrtfinalne serije Evrolige, nakon što su crno-beli u prva dva susreta stigli do dva triumfa u prestonici Španije.

Utakmicu broj dva je obeležila tuča igrača na kraju, a povodom toga se oglasio i Džefri Tejlor, nekadašnje krilo Madriđana.

- Ja ću uvek biti navijač Reala u srcu. Tako da nemam baš mnogo toga da kažem o čitavoj situaciji. Ali znam da Serhio Ljulj nije prljav igrač. Tužno je ono što se desilo, emocije su jake u utakmici i siguran sam da su svi bili razočarani što gube kod kuće dve utakmice. Mnogo strasti, mnogo različitih osećanja u vazduhu, ali ne vidim kao neobično kad se manja gužva desi tokom utakmice - rekao je Tejlor u razgovoru za "BasketNews".

Foto: Starsport

Džefri Tejlor i Branko Lazić

Istakao je i da ponašanje Geršona Jabuselea nije bilo u skladu sa njegovim karakterom.

- Mislim da su emocije bile jake kod igrača oba tima. Jabu se izvinio, a ja mogu da kažem da je inače dobar momak i ono što se desilo sa Egzumom nije u skladu sa njegovim karakterom - dodaje Tejlor.

Za kraj, ističe da igrači Reala nisu prljavi košarkaši.

- Takmičari su i na jednoj i na drugoj strani. Osećanja su ih ponela i desila se loša stvar. Kažnjeni su za to. Jabusele propušta pet utakmica, ostali su dobili manje, ali mislim da su razrešili to već među sobom. Ali, reći ću u svoje ime, da igrači Real Madrida nisu ‘prljavi’ košarkaši. Dobri su momci i poneli su ih instinkti i nešto loše se desilo - zaključio je Tejlor.

Treća utakmica se igra u utorak od 20 časova i 30 minuta i moći ćete da je pratite putem našeg bloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading