DOŽIVEO SLOM! Najkorisniji igrač NBA lige ZAPLAKAO i UHVATIO SE ZA GLAVU! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.05.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da sakrije emocije.

DOŽIVEO SLOM! Najkorisniji igrač NBA lige ZAPLAKAO i UHVATIO SE ZA GLAVU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kamerunski košarkaš Džoel Embid osvojio je MVP priznanje za ovu sezonu NBA lige.

Centar Filadelfija 76ersa je na taj način u direktnom duelu porazio Nikolu Jokića i Janisa Adetokumba, a njegova prva reakcija pošto je saznao da je najkorisniji igrač lige bila je zaista emotivna.

U video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i ubrzo je postao viralan, Džoel Embid je zaplakao i uhvatio se za glavu, a njegovi saigrači iz Filadelfije su krenuli sa čestitkama. Nije krio emocije Kamerunac ni u izjavi o samoj nagradi.

Bio je ovo dug put. Mnogo napornog rada. Kroz svašta sam prošao, a tu ne mislim samo na košarku. Pričam o svom životu, o svojoj priči. Odakle dolazim, kako sam došao do ovde i šta mi je sve trebalo da stignem - ispričao je Embid za televiziju TNT.

 

 

Zatim je Embid, sa suzama u očima, rekao i da će se vratiti u nastavku serije i pomoći svom timu u borbi za prsten. Podsetimo, Kamerunac je trenutno na listi povređenih igrača pošto ima problema sa kolenom i propustio je poslednje dve utakmice svog tima.

U MVP trvi Džoel Embid je dobio 73 glasa za najboljeg, 25 za drugo mesto, a dva za treće. Ove sezone je imao učinak od 33,1 poena, 10.2 skokova, 4.2 asistencije, 1.7 blokada i jednu ukradenu loptu po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading