NAJVAŽNIJA VEST PRED ČETVRTI MEČ SA REALOM: Partizan se oglasio usred noći i saopštio INFORMACIJU koju su grobari sa nestrpljenjem čekali!

Autor:

Sport

03.05.2023

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crno-belih na potezu, traži se karta više za susret koji srpskom velikanu može doneti novi plasman na F4 Evrolige.

NAJVAŽNIJA VEST PRED ČETVRTI MEČ SA REALOM: Partizan se oglasio usred noći i saopštio INFORMACIJU koju su grobari sa nestrpljenjem čekali!

Foto: Starsport

Spektakularno predstavljanje igrača Partizana u Štark areni

Košarkaši Partizana u četvrtak ponovo dočekuju Real Madrid (20:30) u okviru četvrtog meča četvrtfinalne serije Evrolige, a crno-beli su u kasnim večernjim satima na svom Tviter nalogu podelili detalje vezane za prodaju karata.

NESTVARAN PREVID SUDIJA: Grobari u ŠOKU - Partizanu UKRADENA pobeda protiv Reala?! (VIDEO)

Ulaznice se puštaju u sredu od deset časova i biće prodavane na stadionu "JNA" u Humskoj ulici, po identičnim cenama kao za utakmicu broj tri.

 

Grobari su u utorak uveče priredili spektakularnu koreografiju i atmosferu u našoj najvećoj dvorani, a duelu koji je "kraljevski klub" rešio u svoju korist rezultatom 82:80 zvanično je prisustvovao 20.091 gledaoc.

 

"Parni valjak" će naredni susret odigrati pojačan centrom Matijasom Lesorom, u redovima madridskog velikana vraća se Gabrijel Dek, a Španci će dati sve od sebe da opet produže seriju i vrate je u "Wizink Centar".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading