MATIJAS SPREMA OSVETU: Lesor PRETI Tavaresu, ali i Real ima svog aduta - vraća se prgavi "gaučos" (VIDEO)

Autor:

Sport

03.05.2023

00:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama tek predstoji, četvrta utakmica je već u četvrtak.

MATIJAS SPREMA OSVETU: Lesor PRETI Tavaresu, ali i Real ima svog aduta - vraća se prgavi "gaučos" (VIDEO)

Foto: Starsport

Centar Partizana Matijas Lesor

Košarkaši Real Madrida savaladali su Partizan u “Štark areni” sa 82:80 i tako smanjili na 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Nova utakmica na programu je u četvrtak od 20.30. Matijas Lesor se vraća u sastav Partizana, a crno-beli će sa sjajnim centrom pokušati da obezbede plasman na fajnal-for u Kaunasu. I Real će biti pojačan, Gabrijel Dek biće na raspolaganju Ćusu Mateu.

Upravo će Francuz biti najveća pretnja u rekretu Madriđana, ali i neko ko u defanzivi može da zaustavi Valtera Tavaresa. Momak sa Zelenortskih Ostrva postigao je u trećoj utakmici 22 poena i i njima pridodao 11 skokova. Međutim, popularni Edi na parketu je proveo čak 36 minuta i nema sumnje da će naredni meč dočekati na energetskoj rezervi.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Lesor igra najbolju sezonu u karijeri, a svojim majstorstvom i srčanošću može podići atmosferu u Areni do usijanja i donekle neutralisati Tavaresa. Matijas u Evroligi prosečno beleži 12 poena i 7 skokova uz indeks korisnosti 19,4.

Sa druge strane Real će biti jači za Gabrijela Deka. Argentinac sa NBA iskustvom donosi novu dimenziju u igri "kraljevića" za razliku od Petra Kornelija i povredama uništenog Entonija Rendolfa. Dek je podjednaka pretnja ispod reketa i sa poludistance, a to je posebno demonstrirao u prvom meč četvrtfinalne serije plej-ofa kada je "parnom valjku" ubacio 24 poena uz samo jedan promašaj iz igre.

Republika

Foto: Starsport

Gabrijel Dek i Kevin Panter

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading