HRVATI ĆE GA DOČEKATI NA NOŽ: Šok izjava Hezonje posle pobede nad Partizanom!

Autor:

Sport

03.05.2023

00:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavlja se pitanje kako će u komšiluku doživeti salvu pohvala hrvatskog asa na račun tifoza crno-belih.

HRVATI ĆE GA DOČEKATI NA NOŽ: Šok izjava Hezonje posle pobede nad Partizanom!

Foto: Starsport

Ledejev šut preko Hezonje

Košarkaši Real Madrida uspeli su da produže četvrtfinalnu seriju Evrolige trijumfom nad Partizanom u Štark areni rezultatom 82:80, a hrvatski igrač Mario Hezonja odao je priznanje grobarima rečima da bi i on navijao protiv "kraljevskog kluba".

MATEO PRESREĆAN: Trener Reala izdvojio detalj koji je okrenuo meč!

- Cela planeta zna kakva je atmosfera ovde. Jedni od najboljh navijača na svetu, klub takođe. U situaciji smo kakvoj jesmo i znali smo kako ćemo biti dočekani, ali kapa dole svima. Navijači su bodrili svoju ekipu, šta drugo da se očekuje. I ja da sam bio ovde kao navijač takođe bih navijao protiv Madrida - rekao je Hezonja, a zatim prokomentarisao povratak Matijasa Lesora i Gabrijela Deka, koji će zaigrati u četvrtak.

Ako o ovoj utakmici pričamo u superlativima zamislite kako će biti u četvrtak. Vraća se u oba tima po jedan igrač i očekujem automatski nivo više i još bolju utakmicu.

Hrvati je izrazio zadovoljstvo izdanjem španskog velikana u grotlu najveće srpske dvorane.

Imali smo previše grešaka na početku i videćemo sutra na treningu kako ćemo se pripremiti za četvrtak. Pokušaćemo da pobedimo opet. Izmene su doprinele da se vratimo. Ušli su momci sa klupe i podigli nivo odbrane. To što smo se vratili je takođe veoma bitno, pokazali smo kakva smo ekipa. Podizali smo nivo polako, doduše rival je promašivao dosta šuteva i na kraju smo uspeli da pobedimo - podvukao je strelac 12 poena na utakmici broj 3.

Sledeći duel biće odigran u četvrtak, u isto vreme na istom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading