KRALJ UKROTIO GRIZLISE! Brutalni Lebron RASTURIO Memfis i IZBACIO ga iz plej-ofa! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Memfis Grizlise rezultatom 125:85 i sa ukupnih 4:2 u seriji prošli u polufinale Zapadne konferencije.

KRALJ UKROTIO GRIZLISE! Brutalni Lebron RASTURIO Memfis i IZBACIO ga iz plej-ofa! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Predvođeni najboljim igračem današnjice Lebronom Džejmsom, Lejkersi su deklasirali Memfis i sa 40 koševa razlike eliminisali drugoplasirani tim ligaškog dela NBA sezone na "zapadu".

"Jezeraši" su u svojim redovima imali tandem raspoloženih, jer je osim "Kralja" blistao i Entoni Dejvis sa 16 skokova, 14 poena i nestvarnih pet "rampi".

Gosti su vodili samo na početku meča, da bi onda četa Darvina Hema napravila seriju 8:0 i već tokom prvog kvartala stigla do ubedljivih 15 poena viška (31:16).

Kako je odmicala utakmica, rasla je i prednost Lejkersa, za koje košarkaši Memfisa jednostavno nisu mogli da nađu rešenja.

Foto: Tanjug

 

Nemo su posmatrali izabranici Tejlora Dženkinsa šta Lebron, Dejvis i Deanđelo Rasel rade po parketu, dok o nadmoćnosti tima iz Los Anđelesa svedoči činjenica da je trener Hem do kraja susreta koristio samo osmoricu igrača.

Rasel je šutirao besprekorno za tri poena i ovaj duel okončao sa 31 košem, pogodivši pet vezanih trojki! Uz rame mu je bio već pomenuti Džejms sa 22 poena, šest dodavanja i pet uhvaćenih lopti, dok je imao i jedno spektakularno zakucavanje, kojim je oduševio publiku u nekadašnjem "Stejpls centru".

Kod Memfisa, jedina svetla tačka bio je Santi Aldama sa 16 poena, mala je vajda Grizlisima što je Bejn dodao 15, a Džekson 14 koševa, kada su ostali igrači potpuno podbacili.

Republika

Foto: Tanjug

 

Ovaj trijumf omogućio je Lejkersima dan više za odmor, pošto će ići na megdan boljem iz duela Golden Stejt - Sakramento, a u tom okršaju igraće se majstorica, jer su "kraljevi" šokirali šampiona i vratili brejk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading