NAŽALOST, POBEDIĆE PARTIZAN! Nestvarna izjava slavnog trenera! Usledilo je OBJAŠNJENJE i zašto!

Autor:

Sport

29.04.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski stručnjak Vlade Đurović gostovao je u emisiji "Oko" na RTS-u i tom prilikom komentarisao kaznu izrečenu Partizanu.

NAŽALOST, POBEDIĆE PARTIZAN! Nestvarna izjava slavnog trenera! Usledilo je OBJAŠNJENJE i zašto!

Foto: Starsport

Ledej i Papapetru sa saigračima iz Partizana

Crno-beli u naredna dva meča sa Realom (ako bude potrebe da se toliko igra), neće moći da računaju na kapitena Kevina Pantera, dok će samo sledeći propustiti Matijas Lesor.

Velika bura digla se oko ove odluke Evrolige, pa je svoj stav tokom gostovanja na RTS-u, istu prokomentarisao i srpski trener Vlade Đurović.

- Nažalost, pobediće Partizan. Prvo tako je publika naelektrisana...  - počeo je Đurović u gostovanju je na RTS-u u emisiji "Oko magazin", nakon čega ga je voditelj prekinuo.

- Mislite na sreću će pobediti Partizan? - upitao je Gorislav Papić, voditelj emisije.

Republika

Foto: Starsport

Vlade Đurović

- Ne, nažalost, ja kažem, jer onda neće igrati Panter u prvoj utakmici protiv Barselone. Niste me dobro shvatili. Ja bih voleo da Partizan izgubi prvu, a da drugu dobije, da istekne kazna Panteru, jer mi govorimo o Željku - nastavio je Đurović, pa preciznije obrazložio koliko je kapiten crno-belih bitan za ovakve mečeve:

- Za Partizan bolje da izgubi prvi meč u Beogradu i da pobedi u drugom i da ukupnim rezultatom 3:1 ode na fajnal-for u Kaunas, jer bi onda imao kompletan tim i Kevina Pantera na raspolaganju u potencijalnom polufinalu protiv najverovatnije Barselone - rekao je Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading