JOKIĆ STRAHUJE PRED FINIKS: Oni su favoriti za titulu, biće veliki izazov za nas!"

Autor:

Sport

26.04.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar reprezentacije Srbije je ponovo bio glavna figura u Denveru.

JOKIĆ STRAHUJE PRED FINIKS: Oni su favoriti za titulu, biće veliki izazov za nas!"

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džamal Marej

Košarkaši Denver Nagetsa su uspeli da izbore plasman u drugu rundu plej-ofa NBA lige, pošto su u petom meču savladali Minesota Timbervulvse sa 112:109, čime su sa 4:1 okončali seriju u svoju korist.

Tim iz Kolorada je do pobede predvodio Nikola Jokić, koji je ubacio 28 poena, a uz to je imao i 17 skokova i 12 asistencija, pa je na ta taj način stigao do drugog tripl-dabl učinka u ovogodišnjem plej-ofu.

Posle meča se oglasio srpski centar, koji je istakao da u narednoj rundi njegov tim čeka paklen zadatak, pošto će im rival biti ekipa Finiks Sansa.

- Oni su favoriti za osvajanje titule. Imaju neverovatnu, neverovatnu grupu momaka, sa odličnim trenerom. Tako da će to biti veliki izazov za nas - rekao je Jokić.

As Nagetsa je pohvalio Minesotu, za koju je istakao da je odradila sjajan posao, iako je bila lišena pomoći Naza Rida, Džejlena Mekdenijelsa, kao i Kajla Andersona u petoj utakmici.

- I uprkos tome su bili konkurentni u svakoj utakmici, osim u prvoj. To je bila jedina laka pobeda za nas. Uradili su sjajan posao. Mi smo bili samo malo bolji ovog puta - rekao je srpski košarkaš.

Iako je upisao tripl-dabl, Nikola je imao slabo šutersko veče za svoje standarde (8/29), ali je dodao da on, ali i njegovi saigrači, veruju u njega.

Promašivao sam celo veče, ali saigrači veruju u mene i ja verujem sebe - rekao je Jokić, kojem je ovo bio drugi tripl-dabl u seriji sa Vulvsima, a osmi u plej-ofu u karijeri.

Denver i Finiks će prvi meč svoje polufinalne serije odigrati u noći između subote i nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading